Ötvös Tibor

Állandó netes kapcsolat kell a Metal Gear Survive indításához

A pletykák végül igaznak bizonyultak, a Metal Gear Survive futtatásához állandó internetes kapcsolat szükséges.

A Konami láthatóan mindent elkövet, hogy nehezen befogadhatóvá tegye az első, Kojima nélküli Metal Gear játékát. Nem elég, hogy teljesen megváltoztatták a játékmenetet, de ma az is kiderült, hogy állandó internetes kapcsolat szükségeltetik a játékhoz. Ez csak azért okozhat gondot, mert a hálózat nem minden esetben stabil és ha csoportos bevetésen veszünk részt, akkor egy kapcsolatszakadás sokak sorsát befolyásolhatja.

A február 22-én megjelenő program Big Boss szökése, a Metal Gear Solid: Ground Zeroes után kezdődik és egy teljesen átlagos katona majdnem az összeomló Mother Base romjai alatt ragad, mikor egy féreglyuk megjelenik felette és beszippantja őt. Fél évvel később ez a harcos az Egyesült Államok egy titkos csoportja, a Wardenclyffe Section létesítményében tér magához. A játékos természetesen eme katona irányítását kapja meg, aki már megfertőződött a féreglyuk által valamivel és feladata, hogy a többi beszippantott embert megmentse és felderítse ezt az alternatív világot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morguldae #1
    Ki az a hülye, aki olyan játékot vesz amihez folyamatosan netes kapcsolat kell.... Olyat se vennék, amihez bármennyi ideig is kell, nem hogy folyamatos... Ha megveszek egy játékot, akkor azt megvettem és az enyém, nehogy már net kelljen hozzá!