Ötvös Tibor

Magyar feliratot kap a Detroit: Become Human

A PlayStation Magyarország bejelentette, hogy a Detroit: Become Human magyar felirattal jelenik meg.

A magyar piac sajnos viszonylag kicsi ahhoz, hogy a nagyobb stúdiók honosítsák a játékaikat. A Fifa-széria is éveken át jelent meg magyar kommentárral és felirattal, ám ez már a múlt - sajnos. A Sony azonban mégis lát valamennyi piacot eme megoldásban, hiszen tavaly év végén két PlayLink-es játék, a Hidden Agenda és a Knowledge is Power is hivatalos magyarosítást kaptak, korábban pedig a Beyond: Two Souls kapott hazai feliratokat.

A hazai kirendeltség pedig ma bejelentette, hogy a Quantic Dreams új alkotása, a Detroit: Become Human is megkapja a magyar feliratokat, hiszen egy ilyen jellegű alkotásnál a szövegek megértése alapvető a program élvezetéhez. Nagy kérdés persze, hogy ezek után sűrűbben tapasztalhatunk majd ilyen jellegű figyelmet a magyar nyelvvel kapcsolatban vagy ez csak kirívó esetnek nevezhető. A Detroit: Become Human nem rendelkezik még pontos megjelenési dátummal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mate23 #3
    mikor jon ki a pc re?
  • tigeroo #2
    ekkora baromságot összehordani.
  • unrealnoise #1
    Vicc, hogy ez kap, egy The Last of Us, vagy Uncharted meg nem. Pedig ezekből biztos, hogy itthon (is) jóval többet eladtak, mint majd ebből fognak...

    Amúgy meg nem értem, miért nem teszik fordíthatóvá a programokat, ha már szarnak az egészre. Értem én, tanuljon az ember angolt és gond megoldva, de attól még trehányság, és a játékosok semmibe vétele. Ugyanazt a pénzt kifizettetik veled a játékokért, de lokalizálni meg nem lokalizálják... Vicc.