Ötvös Tibor

Eddig bírta a LawBreakers

A Lawbreakers kiadója szerint a PlayerUnknown's Battlegrounds elszipkázta a játékosaikat és ezért nem támogatják tovább a játékot.

Cliff Bleszinski új projektje, a Lawbreakers finoman szólva sem váltotta meg a világot, a Nexon gondozásában megjelent program egy közepes lövöldét takart. Az eladások sem úgy alakultak, ahogy azt a két fél várta, így a cég előre tervezett bevételei se a vártak szerint alakultak. A Nexon ma azonban egy érdekes elmélettel állt elő a csalódást keltő adatok magyarázatként. A hiba nem a Lawbreakersben van, hanem a PlayerUnknown's Battlegrounds a hibás.

"Az észak-amerikai eredményeink a harmadik negyedben jóval az elvártak alatti számokat mutattak, elsősorban a Lawbreakers keltett csalódást" - áll a jelentésükben. "Nagyon komoly elvárásaink voltak a játékkal kapcsolatban; azonban a jelek szerint az időzítés nagyon szerencsétlennek bizonyult, főleg a PlayerUnknown's Battlegrounds megjelenése miatt. Ez pedig elég gyorsan elszipkázta a lehetséges játékosokat."

Azt azért meg kell említeni, hogy a Lawbreakers és a PlayerUnknown's Battlegrounds eltérő játékok, feltehetően nem teljes az átfedés a rajongótáborok között. Illetve a PUGB májusban tűnt fel a Korai Hozzáférésben, majd decemberben jelent meg, míg a Lawbreakers augusztusban érkezett. Mindenesetre a Nexon elárulta, hogy ennek fényében nem szeretnének több veszteséget, azaz nem támogatják tovább a programot. Hogy ez mit is jelent pontosan, a jövőben derül ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PeeTeR #1
    mert egy fos, de legalabb ra lehet fogni a PUBG -re :DSAADSDSDAS
    szanalmas faszok
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2018.01.03. 16:35:54