Ötvös Tibor

PC-re is jön az Injustice 2?

A francia Amazon értesülései alapján PC-re is jön az Injustice 2.

A NetherRealm Studios nem mondható túl szerencsésnek, ha a játékaik PC-s portjáról van szó. A Mortal Kombat 9. része illetve az Injustice: Gods Among Us is érdekes körülmények között jelentek meg, a Mortal Kombat Trilogy pedig bár még ma is kapható a Steam felületén, de még mindig nem fut Windows 10 alatt. A legrosszabbul azonban a Mortal Kombat X kezdett, melynek premierje majdnem akkora katasztrófa, mint a Batman: Arkham Knight volt. Éppen ezért érthető, ha az Injustice 2 premierjekor nem is számíthattunk PC-s portra.

Ma azonban a francia Amazon oldalán (és ezzel párhuzamosan a holland GameMania is) felbukkant az Injustice 2 PC-s változata, mint előrendelhető termék. Pár perc után persze eltűnt, de a net nem felejt, így most már nem is az a kérdés, hogy érkezik majd a verekedős alkotás számítógépes változata, hanem az hogy mikor és melyik kiadás. Ha tippelnem kellene, akkor a Fighter Packokkal kiegészített Deluxe Editionra tippelnék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #1
    Elég érdekes lenne, mikor a 3 fighter packból még csak most jelentették be másodikat. Hogy lenne már egyből a PC-s port azokkal kiegészítve. Nem mellesleg a deluxe az csak az első három plusz karakterre igaz, a teljes DLC pack az az ultimate..
    Utoljára szerkesztette: Okisz, 2017.09.12. 09:50:40