Ötvös Tibor

Áthozhatjuk Nemezisünket a Middle-earth: Shadow of War-ba

A Middle-earth: Shadow of War világában is felbukkanhat azon Nemezisünk, akivel a legtöbb gondunk volt a Middle-earth: Shadow of Mordor-ban.

Egy frissítéssel a Monolith megoldotta, hogy a Middle-earth: Shadow of Mordor történetében szereplő legkeményebb ellenfelünket, az igazi Nemezist áthozza a Shadow of War történetébe is. Ez igen jó húzás, hiszen így lesz egy újabb folyamatosság a két fejezet között. Aki pedig eddig még nem játszott a programmal, az a mai naptól július 9-ig bezárólag ingyen töltheti le a játékot és szórakozhat vele egy bizonyos ideig.

A Shadow of War pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az első rész letette, azaz Talion és szellemi társa, Celebrimbor épp nekifognak egy új Hatalom Gyűrű kovácsolásába kezdtek, aminek segítségével egyre növekvő sereget tudnak toborozni és fel tudják venni a harcot az ellenséges sereggel. Az orkok és emberek közötti háborúba Gondor határán kapcsolódhattunk be és feladatunk egy, korábban Sauron seregei által elfoglalt város visszafoglalása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bunny #1
    "Aki pedig eddig még nem játszott a programmal, az a mai naptól július 9-ig bezárólag ingyen töltheti le a játékot és szórakozhat vele egy bizonyos ideig."

    Egy linket berakni ide bizonyára roppant bonyolult lett volna.