Ötvös Tibor

Call of Duty: WWII - női karakterek a multiban

A gyengébbik nem is képviseli magát majd a WWII multis részlegében.

November 3-án jelenik meg a Call of Duty: WWII, melyben természetesen visszatér a korábbi részekben megismert zombis mód is. Az eddigi információk alapján a világháborús fejezet elég izgalmas lehet és ennek köszönhetően feltehetően elég sok új rajongót szerezhet magának vagy csábíthat vissza már elpártolt játékosokat. Éppen ezért természetesen kiemelt figyelemmel kísérik a leendő vásárlók a projekt fejlődését és persze számos kérdést is feltesznek a készítőknek.

Az egyik ilyen arra vonatkozott, hogy lesznek női karakterek is a multis módban vagy nem. Nos, a válasz megnyugtató, hiszen Michael Condrey reagálása alapján igen, a gyengébbik nem is képviseli magát a harcokban. De a legnagyobb újítás vagy éppen visszalépés az automatikus regenerálódás kivétele lesz a játékmenetből. Ezzel a háborús hadszínterek veszélyét, a félelmet szeretnék visszaidézni és ennek megfelelően valóban meg kell fontolni a tetteinket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Nem nagyon volt direkt kapcsolatuk az ellenséggel. A nők (ruszkik) általában pilóták vagy mesterlövészek voltak, esetleg harckocsizók. Egyik sem kifejezetten az a "close quarter" buli.
  • Jagdgeschwader #2
    Hát, a katonalányok élete kimondottan tré lehetett. Haláluk előtt nem csak a saját, de az ellenség seregei is rojtosra "használták" őket...
  • Jawarider #1
    Dugni lehet ?