Ötvös Tibor

Life is Feudal - ezt tehetjük az első 5 órában

Felkerült a netre egy videó, melyben megismerhetjük, mire lehetünk képesek a Life is Feudal első 5 órájában.

A Bitbox ma kiadott egy friss trailert a korábban bejelentett és kimondottan érdekesnek tűnő Life is Feudal címet kapott MMORPG-jéből, melyben megismerhetjük, mire juthatunk karakterünkkel az első 5 órában. A látottak alapján a sztori elején egy ismeretlen területre téved hősünk, mely számos kihívást rejt magában, de nem abban az értelemben, ahogy ezt a különböző fantasy játékokban megszokhattuk. Itt ugyanis egy teljesen átlagos területet kapunk, ahol az emberi szükségletek kielégítése az elsődleges.

Azaz miután feltérképeztük a környéket, el kell dönteni, hol is állítjuk fel a táborunkat illetve persze el kell kezdeni a gyűjtögető életmódot is. Ruhát kell készíteni magunknak, ételt kell szerezni és persze mindent fel kell használni, amit csak találunk. A grafika elég jónak tűnik és kíváncsian várjuk, mekkora lesz az érdeklődés a játék iránt. A Life is Feudal bétájára már lehet jelentkezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Elbaron #3
    Kingdom of Turul, a legnagyobb magyar MMO Guild várja soraiba az új játékosokat! Felvételi feltételek: 1. tudj magyarul 2. legyen mikrofonod 3. légy 16 éven felüli! Keressetek minket bátran a honlapunkon és discordunkon!
    Utoljára szerkesztette: Elbaron, 2017.05.16. 00:32:23
  • dzsagon #2
    nem játszok külsőnézetes játékkal
  • TopGun #1
    Nem mondod komolyan, hogy egy betara 8100Ft-tol 27060Ft-ig kell tejelni? Ez rohej, de tenyleg!