Ötvös Tibor

PC-re is jön a Batman: Arkham VR

Hamarosan PC-re is megjelenik a Batman: Arkham VR.

Április 25-től lesz elérhető PC-re is az eredetileg csak PS4-re szánt Batman: Arkham VR, mely ugyan csak 1 órás kalandot kínál, de mégis kihagyhatatlannak tűnik a kritikák alapján. Éppen ezért örülünk, hogy hamarosan Oculus Riftre illetve HTC Vive-ra is elérhető alkotást mi is kiélvezhetjük - persze csak a megfelelő konfiguráció ellenében. Az, hogy pontosan milyen vas kell a program alá még nem ismert, de feltehetően hamarosan az is kiderül.

A Batman: Arkham VR inkább a kaland vonalra koncentrál, harc szinte egyáltalán nincs benne. De ez nem is baj, hiszen a játék kimondottan azon rajongók számára készült, akiket már az is boldoggá tesz, ha a Wayne rezidencia teljesen szabad bejárása közben a Sötét lovag tekint vissza rájuk a tükörből. A játékkal a PC-s premier után mindenképpen foglakozunk még.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Vegyél PSVR-t 139-ért (vagy használtan még olcsóbbért), kösd rá a PC-re, játsz Steam-es játékokkal, ennyi.
    De túl sokat ne várj, mert a kettéosztott HD képernyő olyan kockás és homályos, mint nagyanyám Colorsztár tv-jén a Szomszédok.

    Ja, amúgy ez a játék tipikus VR gyökérség, én senkinek nem ajánlom. Kb 15 percig poén annak, akinek először van VR csákó a fején, és sajna nem sokkal több a végigjátszás sem. Feltéve ha tudnád, hogy mi a faszt kellene egyáltalán csinálni benne. Gyak egy poin n' click kaland/logikai játék 3D-ben, csak ez minimális segítséget ad arra, hogy merre is tovább. Ha meg megnézed a youtube-os végigjátszást, akkor meg az a kis öröm is elvész, amit az okoz, amíg végre rájössz, hogy mi a faxt is kéne csinálni.

    Ezért pénzt kérni még Nempárhuzamos György sem merne.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.04.04. 19:27:36
  • takysoft #1
    Várom a kritikát!

    A Vive sajnos nem 10 fillér, remélem idővel olcsóbb lesz a technológia.
    100 ezret nem sajnálnék rá, de 300 azért kicsit túl sok :(