Ötvös Tibor

A Bulletstorm: Full Clip Edition jöhet a Bulletstorm 2

A Gearbox nem tartja kizártnak, hogy a Bulletstorm: Full Clip Edition megjelenése után jöhet a Bulletstorm 2.

A Bulletstorm első megjelenéskor nem robbantott bankot és bár kialakult egy igen elszánt rajongótábor a játék körül, az Electronic Arts akkori filozófiája alapján mivel nem hozott milliókat a cím, nem lehetett folytatni. A People Can Fly hamarosan a Gearbox logója alatt adja ki a Bulletstorm: Full Clip Edition címet kapott felújított változatot (egészen pontosan április 7-én) és így természetesen szóba került a második rész is.

Meglepő módon sem a Gearbox sem pedig a fejlesztő lengyel csapat nem zárkózott el ennek lehetőségétől, sőt. Elmondásuk alapján a friss változat alapján le tudják azt is szűrni, hogy a rajongók mennyire szeretnének visszatérni a Bulletstorm világába. És persze ennek megfelelően alakul majd a franchise jövőbeni tervezése, mely egyébként mindettől függetlenül az április 7-i premier után elkezdődik. De csak alaphangon, a valódi munka majd csak azután indul el, ha a visszajelzések (és gondolom a bevételi adatok) alapján megéri folytatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Hát pl. le tudja szűrni, hogy többen veszik-e meg, mint az eredetit. Meg az is érdekelhet pár embert, hogy Greyson helyett Duke-kal tolják...
  • arty #1
    egy remake alapján mit szűr le?!

    egyszer végiglőttem-rúgtam, még1 nem érdekel egy - pláne ennyire - olcsó remake.... (és nem a megjelenési árára értem, az szánalmasan magas!)