Ötvös Tibor

Vietnamba megy a Call of Duty?

A Sledgehammer Games szilveszteri képeslapján feltehetően célzást tett a következő Call of Duty játékra.

A Call of Duty: Infinite Warfare nem tudott versenyre kelni a Black Ops 3-mal, a Battlefield 1 pedig simán leiskolázta az eladásokban. Éppen ezért kezd nem szimpla pletykának tűnni az az értesülés, mely már közel egy éve tartja magát, azaz idén Vietnamban harcolhatunk majd a Call of Duty Sledgehammer Games által fejlesztett részében. Persze mindezt még nem erősítették meg, de ma érkezett meg a csapat szilveszteri képeslapja, melyen igen érdekes fegyver látható.

Az M1911 pisztolyt az első világháborúban kezdték el alkalmazni, majd végigkísérte a vietnami háborút is. Ha minderre rátesszük még a feljebb olvasható pletykát is a Sledgehammer Games kapcsán, akkor cseppet sem elképzelhetetlen a Call of Duty: Vietnam nyári bejelentése. Mindenesetre várjuk meg a hivatalos bejelentést, de ha egy ekkora ziccert kihagy az Activision, akkor az egyik legjövedelmezőbb franchise-za eltűnhet a semmiben. Láttunk erre már példát (lásd Medal of Honor).


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ozimak #10
    Vietnamot hagyjuk meg a Rising Storm-nak. Szerintem a COD térjen inkább vissza a modern hadviseléshez, az állt jól neki. Már nem az ugrabugra szarságokra gondolok itt, hanem a "Modern Warfare" szériára. Csak hát ahhoz fel kellene mutatni valamit más téren... pl. egy teljesen új motor már nagyon kijárna az egész szériának. Összedughatnák a fejüket mind a 3-an (IW,Sledgeh.,Treyarch), és csinálhatnának egy új engine-t igazán... pénz van rá, hogy rohadnának meg.
  • etniez #9
    Vietnamban a Battlefield-sorozat is elhasalt...
  • Zombee #8
    A Black Ops-nak csak egy része játszódott Vietnamban, és nem is a háborúra koncentrált.
  • Ender Wiggin #7
    GYártani gyártják most is, sőt egyes fegyveres alakulatoknál még szolgálatban is van bizonyos verziója. Az első csereakció meg jóval vietnám után volt a 90-es években. Így aztán még tovább bővülhetne a lehetséges háborúk listája, amit a kép alapján feldolgozhatnak...
  • GSAgent89 #6
    ha ezt a pisztolyt az első vh-től vietnámig gyártották, akkor ugyanúgy lehet első, második vh-s játék is mint ahogy vietnáámi is sőt korei háborús is. ez az egyik.
    másik hogy volt már egy vietnámos cod....nem is nagyon emlékszem rá csak a helikopteres küldire
    de azért annak örülök h visszatérnek a múltba...
  • Ender Wiggin #5
    A black ops első részében nem voltunk vietnámban? Az is jó szar volt.
  • bakvarnyu #4
    Hamarosan érkezik a vietnámos Rising Storm 2 , sokkal inkább az mint ez.
  • Kisssssss #3
    de gyorsan törölve lett néhány komment innét... érdekes.
  • Gauge #2
    inkább ez , mint bf1. dice megint elbaszta
  • grebber #1
    Fasza grafikás atom dzsungeles fps-t a népnek végre!!!!