Ötvös Tibor

Az Őrzők az Injustice 2-ben?


Nagyon úgy tűnik, hogy a Watchmen - Az Őrzők ikonikus alakjai közül is felbukkannak páran az Injustice 2-ben.

Ed Boon nagyon szereti a szavazásokat, hiszen alig egy hete kérte meg saját Twitter-oldalán a rajongóit, hogy válasszák ki, mely Mortal Kombat és nem Mortal Kombat karaktert látnák szívesen az Injustice 2-ben. Előbbit Sub-Zero nyerte, utóbbiból az Ivadék keveredett ki győztesen. Ma pedig újabb szavazást tett közzé a NetherRealm Studios vezetője.

Ezúttal csupán arra volt kíváncsi, hogy mennyire szeretnék a rajongók, ha a Watchmen - Az Őrzők karakterei felbukkannának az Injustice folytatásában. Nos, az eredmény nem meglepő módon egyértelmű igen lett és így most el is kezdhetünk találgatni, hogy melyik szereplőt hozza be a csapat. Meglepődnék, ha nem Rorschach vagy az Éji Bagoly lenne a szerencsés kiválasztott, de esélyes még Edward Blake, a Komédiás vagy Doktor Manhattan is - bár utóbbi egy mozdulattal megölne mindenkit, szóval nem valószínű, hogy rá esik a választás. Az Injustice 2 jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jagdgeschwader #3
    Érdekesen hangzik, mert a Watchmen karakterek egytől egyik "alternatív" JLA tagok.
    Nite Owl - Batman
    Rorschach - The Question
    Silk Spectre - Lady Phantom
  • grobs #2
    Ha benne lesznek akkor Silk Spectre biztos bekerül, mert kell ilyen is ... egyébként talán Ozymandias az egyetlen akinek köze lehetne egy ilyen küzdelemhez.
  • BrockSamson #1
    Teljesen jo lenne bele Dr Manhattan: nyomd meg az A gombot es nyertel, a kezdoknek is lenne pozitiv elmenye.