Ötvös Tibor

Íme a Prey története

Megjelent a Prey sztori-trailere, melyben megismerhetjük a program világát.

A Bethesda és az Arkane Studios a Dishonored 2 mellett a Prey újragondolására is elég időt fektetnek és éppen ezért ma kaptunk egy újabb trailert. Ebből most megismerhetjük a játék hátterét, a történetet és azt, hogy pontosan mit is takar a TranStar cég, mely egyébként a Talos űrállomást is tulajdonolja. A sztori szerint JFK túlélte a '63-as merényletet és ennek köszönhetően sokkal komolyabb támogatást kapott az űrprogram is.

A program helyszínéül szolgáló állomást is az elnök idejében kezdték el építeni és az évek során folyamatosan bővítették. A játék elején 2032-ben járunk, a helyszín pedig a Talos űrállomás, ahol is a főhős, Morgan Yu egy kísérlet alanyaként tér magához. Az eredeti tervek szerint az emberiséget kellett volna megmenteni ezzel a vállalással, ám sajnos ahogy az mér lenni szokott, minden kicsúszott a vezetők kezeiből. Egy idegen faj támadja meg az állomást és csak rajtunk múlik, hogy meddig jutnak. A Prey jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    A Prey korszakalkotó volt. Ötletes puzzle-okkal, gravitációs játékkal, viszonylag érdekes sztorival és remek színészekkel (akik indiánok). Ez az új inkább csak sok másik játék ötleteiből merítkezik. És nem a legjobban.
  • wraithLord #4
    Nem reboot, de most minek nevezzem egy szóval. :D A lényeg a többi, amit írtam.

    @cylonflatus #2: nekem is ez ugrott be, illetve pl. a Dead Space a lényekről.
  • Bulics #3
    Ez nem reboot. Szerintem csak a nevet lovagolják meg. Elég gáz húzás, de ennek ellenére tényleg nem tűnik rossznak. Remélem azért egyszer The Prey will continue.
  • cylonflatus #2
    Az ingame jeleneteket nézve folyton olyan érzésem van, mintha a Bioshock egy új fejezetét látnám. A dizájn teljesen olyan, mintha a Rapture, vagy Columbiából kerültem volna a Holdra.
  • wraithLord #1
    Kár, hogy rebootolták a Prey-t, nekem az eredeti, kevésbé komoly játék jobban tetszett.
    Ilyesmi játék elég sok van.

    De amúgy érdekes, nem tűnik rossznak.