Ötvös Tibor

Vietnami közegben játszódik a Call of Duty új része?


A jelek szerint a 2017-es Call of Duty a vietnami háború idején játszódik majd.

Bármennyire is kezd egyre izgalmasabbnak és talán fogyaszthatónak is tűnni a Call of Duty: Infinite Warfare, azért a rajongók még mindig kitartanak azon vágyuk mellett, hogy bizony ideje lenne visszatérni a világháborús közegbe legalább egy rész erejéig. Mivel 3 éves ciklusokban készítik az epizódokat, így a mostani fejezetnél már késő volt változtatni a koncepción, ám belsős források szerint a 2017-es, a Sledgehammer Games műhelyében alakuló Call of Duty már visszatér a vágyott korszakba.

Korábban ugyanis volt egy projekt, a Call of Duty: Fog of War, mely elvileg Laoszban játszódott, ám az Infinity Ward csapatának balhéja a kiadóval (melynek végén szinte az egész csapat elment és megalakult a Respawn Entertainment) illetve a Modern Warfare 3 körüli fejlesztési gondok miatt leállt a fejlesztése. Most pedig a Sledgehammer Games visszanyúlhat a tervekhez, hiszen a Battlefield 1 nagyon nagy dobásnak tűnik és ezt feltehetően az Activision sem hagyhatja figyelmen kívül. De persze az is igaz, hogy minden egyes évben felbukkan egy pletyka a világháborús Call of Duty kapcsán, melyről végül kiderült, hogy nem igaz. Reméljük idén másképpen lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #5
    Ez igaz, de azért nem értékelném túl a BF1-et. Ugyanis kezd teljesen eltávolodni az BF koncepciótól, s lassan valami arcade szarrá alakulni. Én már nagyon szeretnék egy BFV-t, de nem úgy ahogy a BF4-et vagy BF1-et megcsinálták. BF1-nek szép a grafikája, de a játékmenet egy nagy fos: pl. rush mode-ban korlátozzák a játékosok számát, nincs semmi légierő.....stb. Nekem a BF4 oltári nagy csalódás volt, BF1 beta alapján pedig egyelőre nem hozza a várt szintet.
  • Danecay #4
    Hát nem tudom, szerintem a Call of Duty 4: Modern Warfare előtt pedig mindenkinek már a VH-s játékoktól volt csömöre, ezért is volt üdítő a MW megjelenése és sikere anno, úgy mint ahogy most a sok modern hadviselésen alapuló játék után üdítően hat a Battlefield 1
  • nandoxxl #3
    Rombolható környezet kellene!!!, hardcore szerver opcióval hit rendszerrel. Lábon lövöm sántít, gránát után nem hall, stb.. Megy a parasztvakítás perkekkel. BF1 és a COD is egy trágya halommá vált.
  • Zombee #2
    Én nem bánom, ha teljesen kukázzák a modern vonalat.
  • Danecay #1
    Csak nehogy aztán mindenki most már egycsapásra át akarjon térni a világháborús és vietnámi témákra, mint ahogy anno tették ennek az ellenkezőjét, hogy mindenki közel és távolabbi jövőben játszódó lövöldét kezdett fejleszteni kizárólag. Most minden fejlesztő és kiadó felbuzdulva a Battlefield 1-et övező érdeklődésen és várható sikeren, mindenki VH-s játékot akar majd fejleszteni ismét.
    Nem tudom persze, hogy így lesz e de nem csodálkoznék ha ez lenne a következő évekre a csapásvonal, mégis jobb lenne az aranyközépút megtalálása és lenne mindenféléből kissebb kínálat, de mindenki megtalálhatná minden évben a számítását, vagy a kedvérevalót.