Ötvös Tibor

Nevetséges hibákkal jött a Mafia III

Megjelent a Mafia harmadik része, mely azonban számos hibát tartalmaz és ezek többsége szimplán nevetséges.

Az év egyik legjobban várt alkotása volt a Mafia harmadik része, mely végre meg is jelent a múlt héten és mint ahogy azt már megszokhattuk, tele van hibával. Persze ezek között akadnak kimondottan viccesek is, de azért vannak igazán, a játékélményt romboló bugok is. A nagy kérdés, hogy mikor jelenik majd meg egy nagyobb javítás és persze a másik, hogy egy ilyen hosszú fejlesztési idő végén hogyan nem akadnak fenn a szűrön az ilyen hibák.

A Mafia 3 főszereplője Lincoln Clay, az árva gyerek, aki egész életében a családot keresi, amit aztán a háborúban meg is talál valamilyen szinten. 1968-ban, mikor visszatér New Orleans-ba rögtön azzal kell, hogy szembesüljön, hogy az újdonsült családját az olaszok kiirtották és itt vesszük át az irányítást Lincoln felett. A Mafia harmadik része október 7-én jelent meg és várjuk a javítást is hozzá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nandoxxl #6
    A videót nézve igen. Amúgy játszható, olyan retro érzés. Nagy csalódás volt, de ha megszokja a szemed, és nem egy AAA címként tekintesz rá a hangulat élvezhetővé teszi. Kár érte, alapvető hibák vannak design szinten, és játék mechanikailag is. Retro játékként leárazva már ajánlható, vagy a 'kölcsönzőből' pc-én humble bundle-ban később beszerezve! Persze csak azokon a vasakon amin elfut normálisan.
  • leveskocka #5
    Ott a példa, a videó. Azért azt a "három" sort igazán elolvashattad volna. Egyébként a videót nézve egy játszhatatlan foshalom.
  • Paddy #4
    Xbox one-on motorcsónakkal kiugrattam a szárazföldre és beleestem a házak alatt "található" láthatatlan vízbe. Onnan pedig akár merre úsztam pár méter után megdöglöttem.
  • SaGaIn #3
    Ez cikknek számít manapság, hogy odaböfögtök öt sort, hogy szar a Maffia III mindenféle példa nélkül aztán meg CTRL-C, CTRL-V... Jobbat írok egy pár perces csurgatás alatt...
  • Lacee83 #2
    Azért pár bugot leírhattatok volna hogy tartalmasabb legyen a cikk.
  • zsozso29 #1
    Úgy hogy nem érdeklik őket a játékosok véleménye, magasról tojnak rá, nagy cím tudják hogy sokan megveszik, oszt nekik ennyi elég is, még jó hogy ingyen kilehetett próbálni nem sokáig bírtuk töröltük is, ez egy fos talicskányi trágyát sem ér.