Ötvös Tibor

Szeptemberben ismét összecsap a PES és a Fifa


Szeptemberben a Fifa 17 és a Pro Evolution Soccer 2017 vezeti majd feltehetően az eladási listákat, de szerencsére akad majd más játék is amit érdemes lesz kipróbálni.

Szeptemberben a labdarúgásé lesz a főszerep, hiszen érkezik mindkét blockbuster idei fejezete, de szerencsére lesz még más is, ami miatt érdemes lesz bekapcsolni a számítógépünket. Itt van mindjárt a szeptember 7-én megjelenő Police Tactics: Imperio, mely a CyberphobX Ltd. alkotása és egy stratégia-menedzser lesz. A program lényege, hogy Newport Falls bűnözőkkel teli városát kell rendőrfőnökként irányítanunk. Megakadályozni a bűnözés további terjedését és szép lassan vissza is szorítani azt. Ehhez kell rendőröket képeznünk, a megfelelő helyre a megfelelős egységet kivezényelni stb.

13-án érkezik a ReCore, mely csak Windows 10 alatt indul majd el. De érdemes lesz felfrissíteni a rendszert mindenkinek, aki eddig nem tette, hiszen a Microsoft Studios alkotása érdekesnek és izgalmasnak tűnik. A ReCore egy Távoli Éden nevezetű kolónián indul, ahol is Joule Adams egy hosszú cryo-alvásból tér magához és kénytelen elindulni hűséges robotja oldalán, hogy megmentse az emberiséget.


Szeptember 15-én jelenik meg a Pro Evolution Soccer 2017, mely a külföldi lapok szerint az év sportjátéka lehet. Kipróbáltuk, de valamiért még mindig a Fifa jobban vonz minket. 16-án érkezik a BioShock: The Collection, melyben az eddig megjelent három BioShock játék felújított változatát tartalmazza. Szerencsére megkapjuk a DLC-ket is, de mi azért már inkább a következő résszel töltenénk az időnket.

A Cossacks 3 20-án jelenik meg és igazi hiánypótló alkotás lesz a népszerű franchise harmadik része. A S.T.A.L.K.E.R. fejlesztői a csernobili FPS következő része előtt még elkészítette a stratégiai alkotást, mely a 17. és 18. századi Európába vezeti el a játékost. De rögtön azt is hozzá kell tenni, hogy bár a hármas szám ott figyel a címben, de valójában az első rész feldolgozását kapjuk meg. Végül pedig szeptember 29-én jön a Fifa 17, melynek sztori-módja lehet az igazán izgalmas vonal.

Októberben folytatódik a jó játékok sorozata, hiszen érkezik a Gears of War 4, a Friday, the 13th: The Game, a Mafia 3 és a Civilization 6 is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ozbom #3
    Azért mert te nem tudsz vele játszani, attól még nem gagyi. Talán fel kéne nőni hozzá, akkor talán menne.
  • Ender Wiggin #2
    A FIFA is szar. Inkább az EA menjen csődbe, mert minden elszartak az elmúlt 15 évben...