Ötvös Tibor

Mégis jöhet PC-re a Mortal Kombat XL


A rajongók a Mortal Kombat XL PC-s portját várják a legjobban és ezt már Ed Boon is meghallotta.

Érdekes, de cseppet sem meglepő eredménnyel zárult a NetherRealm Studios szavazása, melyben azt kérdezték meg a rajongóktól, hogy milyen hírt olvasnának legszívesebben a Mortal Kombattal kapcsolatban. A lehetőségek: Mortal Kombat XL PC-re, ESL Bajnokság 4. forduló és Kiegyensúlyozni a harcosokat! Nos, a nagyjából 10 ezer szavazó 48 százaléka a PC-s portra voksolt, igaz alig lemaradva mögötte ott volt 41%-kal a harcosok erejének gyengítése/erősítése is.

Ed Boon erre már reagált és annyit írt, hogy meghallották a rajongókat. Kérdés persze, hogy akkor most valóban megkapjuk a PC-s változatot vagy marad minden a régiben, de a csapatot ismerve inkább előbbire szavaznák. A Mortal Kombat XL egy teljes csomag lesz, melyben az alapjáték mellett az összes extra karakter is elérhető lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csacsis #3
    Azaz! Ez nem a harcművészetekről szól, hanem egy horrorisztiku látványfilm harcművészeti elemekkel.
    Amúgy meg: Mortal kombat Conquest című tv-sorozatot mindenkinek ajánlom! Sajnos csak 1 évados. Bugyuta, de valamiért nagyon élvezhető! :)
  • Zombee #2
    Kezdj el harcművészetet tanulni, vagy régi kung fu filmeket nézni, ha a harcművészet eleganciájára vagy kíváncsi, de ne egy kommersz termékben keresd, ami ráadásul nem is harcművészeti alkotás. Nekem régen se tűnt túl kiműveltnek a széria e téren, és ma sem az, de nem is akart soha az lenni. Ez egy verekedős játék brutális megoldásokkal.
  • Sir Cryalot #1
    Néztem egyszer félórát ebből a hírhedt sztori módból , ez valami olyan szinten agyament dolog lett , hogy ehhez képest a régi ütődött street fighter rajzfilm is egy műremek. Elképesztő a primitívség foka amivel a harcművészetek eredendő eleganciáját NEM kompenzálják.