Ötvös Tibor

Jön a Marvel Ultimate Alliance 1-2 PC-re

Két nap múlva érkezik a Marvel Ultimate Alliance 1-2 PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra.

2006-ban jelent meg a Marvel Ultimate Allianca, mely egy hangulatos kis akció-RPG volt és természetesen a képregényes univerzum legismertebb szuperhőseinek irányítását kaphattuk meg benne. Ez a fejezet még megjelent PC-re, azonban a 2009-es folytatás már csak az aktuális konzolos generációra érkezett. Most azonban az Activision bejelentette, hogy július 26-án, azaz két nap múlva megjelenik az Ultimate Alliance Bundle.

Ebben szerepel majd a Marvel Ultimate Alliance két része és természetesen feljavított grafikát és jobb teljesítményt kapunk majd a pénzünkért. A premier PC-re, PS4-re és Xbox One-ra értendő, szóval a kiadó simán magyarázhatja az új közönség bevonásával az új kiadás létjogosultságát. Azonban egy nagyjából egy évtizedes játék két részéért kemény összeget kérnek el (60 dollár ~ 17 ezer forint) és így feltehetően csak a szuperhős-őrületet próbálják meg kihasználni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #1
    Fura módon most kezdik újra kiadni. Csak nem a Civil Warhoz van köze amire a 2. rész épül.

    Örülök hogy újra kiadják, pláne hogy PCre is megjelenik, és még inkább hogy az első rész sem akart elindulni win7-en sem.

    Az ára kicsit abszurd, bár figyelembe véve hogy e-bayen még ma is bőven 7000Ft felett van az első rész, a második még többe kerül, van ahol postával együtt (legalábbis remélem, nem néztem) 20000 felett van. Ezekhez képest a felújított két epizódért a 17ezer elég baráti, kár hogy pofátlanul magaska egy ennyire koros játékért.