Ötvös Tibor

Megjelent a Szellemirtók játékváltozata

Pénteken kerül a mozikba a Szellemirtók új változata, de a játékosok mától elkezdhetik a kalandokat.

Az Activision logója alatt jelennek majd meg a Szellemirtók játékváltozatai... igen, jogos a többes szám, hiszen több címet is kapunk. Ma pedig elérhetővé vált az első program, mely szimplán a Ghostbusters címet kapta és ez lehet a legnagyobb siker. A játék egy külső nézetes akció-RPG, mely az új film utáni időszakot mutatja be, friss szellemirtókkal és természetesen egy kísértetek által elárasztott Manhattannel.

A rajongók beszerezhetik a Ghostbusters Ultimate Bundle csomagot is, mely már tartalmaz egy DLC-t is, melyben a klasszikus öltözékeket is megkapjuk. Emellett érkezik még mobilokra a Ghostbusters: Slime City, mely ingyenesen lesz elérhető és szintén a várost kell megtisztítani a szellemektől. Kérdés, hogy a film esetleges sikere/bukása milyen hatással lesz a játékok eladásaira. Mi leteszteljük mindkét alkotást és beszámolunk róluk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jagdgeschwader #4
    A 2009-es Ghostbusters király volt, ez viszont egy rakás szar :(
  • JonasSandor #3
    steamen nem vették meg sokan 5-ből 1 pozitív csak.
  • xido #2
    Szégyellem magam,de belenéztem egy végigjátszás videóba...amilyen ritka fos ez a kedvcsináló 1 perces itt,annyira meglepően pozitív a játék első ránézésre..diablós kivitelt,grafikát,hangokat és zenét egész jól összerakták
  • JonasSandor #1
    Jó nagy szar lett nem véletlen activision.