Ötvös Tibor

Új Diablo játék készül


A Blizzard nem feledkezett meg a Diablo sorozatról sem és a jelek szerint már készül az új rész.

A Blizzard manapság a Hearthstone, World of WarCraft, Heroes of the Storm és Overwatch kiegészítőkkel van elfoglala illetve feltehetően próbálja emésztgetni a WarCraft film nem túl acélos szereplését. Szerencsére azonban nem feledkezett meg az egyik legsikeresebb sorozatáról sem, mely a Diablo címet kapta még anno a tűzkeresztségben. A csapat oldalán ugyanis felbukkant ma egy álláshirdetés, melyben rendezőt keresnek a következő projekthez: Unannounced Project – Diablo.

Ez nagyon egyértelmű és valójában már várható is volt, hiszen a Diablo harmadik része óta már eltelt négy év és éppen ideje lenne visszatérni a már jól ismert világba. Azonban az is elképzelhető, hogy nem a negyedik epizód készül, hanem a Diablo 1-2 feldolgozása, ahogy arról egyébként már tavaly lehetett olvasni meg nem erősített pletykákat. Mindenesetre a Blizzard még nem nyilatkozott az állásról szóval még él a remény egy Diablo 4-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #15
    Ebből a szempontból a d3 is wow klón a d2 határeset.
  • who am I 7 #14
    komolyabb gotikus/realisztikus grafikával és fizikai rendszerrel lenne fejlődés a diablo, jobb item rendszer (és kidolgozottság), az izometrikus nézet maradhatna, hisz diablo "védjegy" effektív. azért kíváncsi vagyok rá,
  • Etinger #13
    Miért kell hülyeségeket beszélni? Megértem ha nem jött be, de a baromságokat nem kell terjeszteni. Kezdjük pl ott, hogy mikor a D2 kijött mindenki pontosan ugyanezt a maszlagot mondta, és annyiban jogosan, hogy még 16 év után is teli van spammel, botokkal a játék, és van 2-3 kötelező tárgy amit meg kell szerezni, mert amúgy esélytelen vagy pl über Tristramban. De az biztos nagyon változatos hogy minde ki Shakoo meg Enigma cuccokban rohangál és teleportalgat mint egy féleszű. A történet és a zene nagyszerű volt, de ne adjuk már elő, hogy a D3 hű de nagy visszalépés lenne.
  • AcsMarci #12
    Amikor azt írja valaki, hogy vissza kéne térni a Diablo világába, akkor az első 2 rész világára gondolnak. A 3. résznek vajmi kevés köze van az eredeti részekhez, gyakorlatilag egy lebutított játékról van szó, amivel bárki tud eredményesen játszani. Én a magam részéről megvettem, de el is adtam. A régi Diablokhoz sajnos köze sem volt, csak a cím egyezett.
  • Nirz #11
    jah a diablo 3 sokaknak ki maradt mert nem volt kalóz verzió, blizzard plz offline hogy lelophassam
  • morguldae #10
    Remélem ez nem megint valami csak neten játszható idiótaság lesz-mert a tö.öm kivan az ilyen fossal, hanem olyan valami mint az 1-2 offline játszható királyság! Nem is veszek manapság már játékot mert nem költök olyasmire amit ha megveszek nem az enyém és net kell hozzá, meg fusson a neted egyébként feltelepülni sem hajlandó, meg legyen köcsög steam fiókod, meg egyéb ilyen baromságok! Ha el akarják adni azt a játékot vegyem meg hozzam haza telepítsem oda meg úgy ahogy akarom, net nélkül is!!!! Manapság szerintem az ilyen bekorlátozott játékokért egy fillért sem szabad adni!
  • Fbn Lx #9
    Értem, hogy mire akarsz kilyukadni, hogy addig nem emlegethetünk visszatérést, amíg futnak az előző rész szerverei. Ez viszont önkényes definíciója a visszatérésnek. Ez alapján a diablo 3 sem volt visszatérésnek nevezhető ~13 év után, mert még futnak szerverek a második résszel. Az, hogy vannak emberek, akik még játszanak az előzővel nem jelenti azt, hogy tömegek számára a visszatérést nem egy új rész szolgálná. Ezért is szoktak kiadni új részeket egy sorozatból. Egyrészt, hogy új játékosokat fogjanak meg, másrészt, hogy visszatérőket. De rájuk nem lehet visszatérőként tekinteni ugyebár, mert még játszható az előző rész is. Nonszensz. Ezt boxold le a blizzard marketingeseivel, hátha igazat adnak neked.
  • cateran #8
    Nem erted...A Diablo 3 meg most is futo online game..nincs olyan, hogy visszateres a Diablo vilagaba, hiszen molst is fut jatek, ami aktualisan ott jatszodik (az uj ME pl visszateres lesz az ME vilagaba..) Vagy hiaba jon az WoW kiegeszito, az nem lesz visszateres a Warcraft vilaga, hisz a WoW maga most is aktualis..
  • Fbn Lx #7
    mi.
    Szóval a "visszatérés az ismert világba" kifejezésnek úgy összességében nincsen értelme ugye, hiszen bármelyik sorozatnak elindíthatod az első részét, és máris ott vagy. Mi ez a logika? nem lehet egy széria következő részére a világba való visszatérésként tekinteni, mert még az előző is játszható? Komolyan ezzel kell akadékoskodni?
  • mkfdd #6
    diablo mmo lol