Ötvös Tibor

A Techland már a Dying Light 2-t készíti


A Techland egyszerre két projekten tevékenykedik, melyek közül az egyik feltehetően a Dying Light 2.

A Techland Varsóban tartott sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy jelen pillanatban két projekten is dolgoznak. Az egyik egy nyitott világú fantasy lesz, benne számos RPG elemmel. Ezt egyébként Pawe³ Marchewka is fontosnak tartotta kiemelni, hiszen nem RPG-t kapunk, hanem egy akciójátékot, melyben fontos szerepet kap majd a fejlődés lehetősége. Az is biztos, hogy egy teljesen új sorozat indulhat el ezzel az útjára.

A másik projekt pedig a bejelentés alapján a Dying Light 2 lesz. A dolog cseppet sem lenne meglepő, hiszen az FPS első része nagyon szépen hozott a konyhára és a csapat láthatóan szereti folytatni korábbi sikereit. Az is biztos, hogy a Dead Island sorozatot már nem fogják folytatni, tehát annak az új részeit mindig valamelyik külsős csapat készíti. "A Dying Light franchise sokkal fontosabb a számunkra" - árulta el a Marchewka. A Dead Island Definitive Edition május 31-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Remélem lesz ebből Apocalypse Edition, mert kéne még egy kecó potom pénzért...
  • Zombee #2
    Remélem a Hellraid a másik.
  • molnibalage83 #1
    A DL2 esetén remélem, hogy a sztorin dolgoznak azért egy picit. Játéktechnikailag nem volt rossz, grafikailag csodaszép volt, de a sztori, édes istenem olyan bugyuta volt és gyakorlatilag be sem fejezték...