Ötvös Tibor

Ilyen lett volna az 1666: Amsterdam


Mozgásban is láthatjuk a THQ egyik leállított projektjét, melyet az Assassin's Creed megálmodója készített a kiadó számára.

A THQ csődjekor számos alkotás került a levesbe és végól nem mindegyiket sikerült megmenteni. Ezek közül ráadásul sok olyan volt, ami amúgy nagyon érdekesnek tűnt. Mint például az 1666: Amsterdam, ami Patrice Désilets, az Assassin's Creed egyik megálmodójának volt az ötlete és a THQ csődje után a Ubisoft-hoz került. A francia kiadóval azonban összekülönböztek és már perre menő vitáik is voltak, de végül a dolog jól zárult. Désilets megkapta az 1666: Amsterdam jogait, a kiadó pedig nem kell hogy 400 ezer dollárt fizessen.

Ez persze nem jelenti azt, hogy akkor most folytatódnak a munkálatok, hiszen az úriember jelenleg az Ancestors: The Humankind Odyssey című projektjén dolgozik. De hogy meghozza a kedvünket egy majdani adakozáshoz, ma kikerült egy felvétel a netre, melyben az 1666: Amsterdam látható. Magát a játékmenetet is megtekinthetjük, melyben az állatok irányítására is képes hősünk akciózik csöppet. Érdemes megnézni, izgalmas kis alkotás lehetett volna - vagy még lesz is. Majd kiderül.


۞ by agd-leaks

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!