Ötvös Tibor

Az első Titanfall 2 jelenet

Felkerült a netre az első Titanfall 2 videó, mellyel a hivatalos leleplezést harangozza be a csapat.

Tavaly márciusban jelentette be hivatalosan is a Respawn Entertainment, hogy készül a Titanfall második része. Azóta viszonylag nagy csend honolt a projekt körül, ám ma végre felkerült a netre az első, hivatalos forrásból származó jelenet. Az alig egy perces videó csupán arra szolgál, hogy a rajongók figyelmét felhívja a június 12-i hivatalos Titanfall 2 leleplezésre.

Éppen ezért nem a játékból származó részt láthatunk, hanem feltehetően egy előre meggenerált jelenetet. Ennek ellenére feltehetően minden rajongó többször is végignézi majd a videót és próbálja majd kitalálni, hogy milyen újdonságot kínál a folytatás. A Titanfall 2 hivatalos oldala is elindult, a premiert pedig valamikor jövő év elejére teszik a szakértők. Mindenesetre az idei E3 első nagyágyúja megmutatta magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Bleszinski újabb cuccait nem ismerem, de amit régen letett az asztalra, amiatt én nem tudok rá haragudni. Mindazonáltal én az Arkane-en és az Eidos Montreálon tartom mostanában a szemem, nem holmi műanyag szarságokon, mint ez...
  • Sir Cryalot #4
    Valószínűbb hogy egy japán mecha-s játék hamarabb fogja hozni ezt , mint a bohócsipkás szőrösmajom gearsofwart pátyolgató epic meg a felsülést felsülésre halmozó cliffy b. Hja ,és ha usa-nál tartunk akkor ott a hawken ami ugyancsak megbukott . :)
    Hja és ha már itt tartunk,
    Microsoft buktatta meg a mechwarrior franchise-t is .

    Amiből lehetett volna éppenséggel shooteres cross-over játék.

    " What's the secret to pitching to Microsoft? According to Bleszinski it's push-ups and Eminem."
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.04.17. 10:35:25
  • Ender Wiggin #3
    "a két csapatnak egy egy nagy kiterjedésű bázis, bázisról kigördülő járművek, irányítható tornyok. Ha ezek nincsenek akkor sajnáljuk."

    Még mindig az UT3-at ajánlom akkor...:-D
  • Sir Cryalot #2
    Amilyen röhely DLC-kkel előjöttek ( igazi bethesda módi, lópáncél hagyomány) az alapján minimum: új engine, a két csapatnak egy egy nagy kiterjedésű bázis, bázisról kigördülő járművek, irányítható tornyok. Ha ezek nincsenek akkor sajnáljuk.

    Ehhez képest lefogadom hogy ilyenek jönnek hogy: singli, ugyanaz a koros engine, röhelyDLC-k. Na ebből nem lesz tartós fogyasztási cikk.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.04.13. 08:46:43
  • PISTARWARS #1
    "meggenerált"