Ötvös Tibor

Új RPG-t készít az Obsidian


Bejelentette új RPG-jét a Pillars of Eternity és KOTOR 2 alkotója.

Az Obsidian Entertainment láthatóan az RPG-k világában érzi jól magát, hiszen fennállása során valamiért csak eme stílusban tudott igazán kiemelkedőt alkotni. A Knights of the Old Republic 2 és a Pillars of Eternity ékesen bizonyítja, hogy az előző állítás megállja a helyét. Éppen ezért örültünk a cég mai bejelentésének, melyben leleplezte legújabb alkotását, ami szerencsére ezúttal is egy akció-RPG lesz. A Tyranny a Game Developers Conferencen mutatkozik be részletesen, de már ma is számos érdekességet tudhattunk meg.

A sztori szerint Tyranny, a jó és rossz közötti háború korszaka lezárult és a gonosz Kyrosthe Overlord vezette sereg nyerte meg. Eme kegyetlen és félelemmel teli világban kell a helyi lakosoknak boldogulni. Hősünk a Fatebinder nevet viseli, tetszőlegesen alkothatjuk meg és minden cselekedete befolyásolja a világunkat is. Mivel a harc mér eldőlt és a gonosz győzedelmeskedett, így ezúttal nem egy szokásos "győzzük le a rosszat" sztorit kapunk, hanem egy "hogyan változtatja meg az alapvetően hősnek született embereket egy ilyen környezet" vonalat követ a program, ami az idén meg is jelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • e98ff #1
    Érdekes koncepció, még valami egyedi sztori is kibújhat belőle. Jobban bejön, mint a "jön a gonosz, mentsük meg a világot level 1 parasztként indulva, level 40 félisten szintre emelkedve".