Ötvös Tibor

Visszatér a világháborúba a Battlefield?


Egy forgalmazó szerint a Battlefield 5-ben az I. világháborúba csöppenünk.

A Battlefield: Hardline - finoman szólva - nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így az Electronic Arts visszatér a fő vonalhoz. Azonban elképzelhető, hogy komoly váltás történik ezen a téren is. A mai napon ugyanis felkerült a World of Games nevet viselő svájci viszonteladói oldalra a Battlefield 5, mint előrendelhető termék és így számos érdekességet is megtudhattunk a címről. Persze hivatalos megerősítés nem érkezett, így mindezt csak pletyka-szinten szabad kezelni.

A Battlefield 5 a jelek szerint október 26-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt. A legérdekesebb azonban, hogy a programot "világháborús taktikai multiplayer"-ként aposztrofálták, ami valóban visszatérést jelentene a széria gyökereihez. A Battlefield 1942 ugyanis megjelenésekor rögtön nagyot robbantott és mi csak bízunk abban, hogy van valóságalapja a svájci oldal értesülésének. Természetesen várjuk az EA reakcióját.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Ez megint durranhat, mert első VH-s játék nem nagyon van. Én csak egyre emlékszem, a NecroVision-re, de az nonszensz kategória. Gallipoli, Verdun, Ypres, a tengeri csaták (Jutland) meg a légicsaták a francia fronton, csupa érdekes, izgalmas lehetőség. Lehet, hogy még a magyarok ellen is harcolhatunk :-))))
  • Paddy #1
    Jó is lenne, még ha nem is 2.vh akkor 1. A gatyám tele van már a modern háborús fosokkal.