Ötvös Tibor

Hitman - epizodikus megjelenést kapott


Új megjelenési szisztémát kapott a Hitman. Az eddigi küldetés alapú epizódok helyett a történetet osztják fel a készítők.

A héten a Sony PlayStation Network oldaláról lekerült a Hitman előrendelése, mivel a Square Enix változtatott a megjelenési stratégián. Eddig ugye arról volt szó, hogy az új rész három helyszínnel debütál és ezeken 2-2 küldetés lesz elérhető. Majd ezután érkeznek az újabb városok, mindegyikben újabb 2 küldetéssel. Ez elég furának tűnt, hiszen így felmerülhetett a kérdés, hogy milyen történetet kapunk, hogy áll össze majd egybe az egész ha területekre van osztva a program és nem fejezetekre.

A kiadó ma azonban bemutatta az új rendszert, mely alapján a Hitman a megszokott epizodikus megoldást alkalmazza. A március 11-i premieren így a Prológus (mely az előzményeket mutatja be) és a párizsi két küldetés lesz elérhető. Aki kevesli az megnyugodhat, hiszen a küldetések hosszabbak és tartalmasabbak lesznek, mint az eddigiek lettek volna. Áprilisban Olaszország, májusban Marokkó, majd az év végéig Thaiföld, Egyesült Államok és Japán is bekerül a programba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)