Ötvös Tibor

Total War: Warhammer - ilyen egy kampány


Egy 17 perces videóban láthatjuk a Total War: Warhammer egy kampányát.

Számos videót láthattunk már eddig is a The Creative Assembly legújabb Total War játékából, mely a Warhammer univerzumban játszódik. Ma azonban végre bepillantást nyerhettünk egy 17 perces videóban a program játékmenetébe is, mely igen látványosnak és hangulatosnak tűnik. A Total War: Warhammer 2016. április 28-án jelenik meg PC-re.

A játékban az emberek és az orkok oldalán indulhatunk harcba. Az egységek elég változatosak mindkét félnél: kapunk egy alap gyalogos egységet, melyek a leggyengébbek. Utánuk következnek a lovasok, akik farkasokon vagy medvéken indulnak csatába. A tábornokok repülő griffmadarakon vagy sárkányokon szállnak, képesek felkapni az ellenfél egységeit és a magasból a többiekre dobni őket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atisz #1
    Pont a lényeget, a taktikai térképen zajló csatákat nem lehet látni. Sajnos így első blikkre ez ugyanaz, mint a Rome Total War 2 pepitában, csak átrajzolt egységekkel, vagyis csalódás. Tudom, hogy nehéz új engine-t készíteni, de a Warhammer világ azért megérdemelné.

    (segítség a cikkírónak: nem, nem egyfajta "leggyengébb" gyalogság létezik a warhammerben, hanem qrvasok gyalogos egység, más-más előnyökkel és hátrányokkal)