Ötvös Tibor

Lesz Star Wars Battlefront 2


Nem meglepő, hogy az Electronic Arts nem egy részig támasztotta fel a Battlefront-sorozatot.

A Star Wars Battlefront az előjelek alapján nagy siker lesz és talán az év legjobban fogyó alkotásának címe is kinéz a számára. Ugyanakkor már korábban sem volt kétség afelől, hogy a kiadó nem csak egy rész erejéig támasztja fel a Battlefront-franchise-t és ezt ma Blake Jorgensen, az EA vezetője is elismerte. "Ez egy nagy esemény a számunkra hiszen nem hinném, hogy létezik olyan ember, aki nem tudna a hamarosan mozikba kerülő filmről és ez így egy nagy lehetőség is a számunkra" - árulta el Jorgensen az interjúban

"Pár éve kötöttük meg a Disney-vel a szerződést és ez 10 évre szól. A hamarosan megjelenő játék, a Battlefront egy tradicionális FPS akciójáték. Célunk, hogy a jövőben folytassuk ezt a franchise-t és további Star Wars játékokat is tervezünk." Jorgensen azt is hozzátette, hogy a szerződéssel nem csupán a fő Star Wars vonalhoz nyúlhattak, hanem például a Rouge One mellékszálat is bevehetik a repertoárjukba. Az jó hír, hogy nem kimondottan a filmeket szeretnék átültetni a jövőben sem a monitorjainkra, de azért valamilyen szinten kapcsolódnak majd a programok a mozis eseményekhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #4
    Nem ez a BF kb /3 tartalom mint az előző volt, de ha kifizeted a x2 árat akor már majdnem a fele lesz a dlckkel együtt.
  • Ragnaar #3
    Nálam az NFSt is levették már a palettáról, mióta kihagyják belőle a belső nézetet, a BF meg egy starwarsracerszerú casual lövölde lett kb. 50 órás szavatossággal állítólag..
  • Macropus Rufus #2
    A Battlefront 1. 2003-as játék a Battlefront 2 meg 2005.
    Legalább valami más címet találnának ki nekik. De még ehhez is lusták.
    Vagy ezek remastered játékok?
  • Gauge #1
    Inkább ne legyen. Ezt a vonalat feleleges folytatni.