Ötvös Tibor

Franchise-rekordot döntött a Fifa '16


A sorozat legjobb eredményeit produkálja eddig a Fifa '16.

Az EA Sports aktuális Fifa-kiadása minden évben megdönt valamilyen rekordot és ez alól természetesen az idei epizód sem kivétel. A megjelenés óta eltelt 16 napban a játékosok 1.5 milliárd órát töltöttek a Fifa '16 világában és összesen 326 millió mérkőzést játszottak le. A legnépszerűbb csapatok listáján azonban nincs meglepetés, hiszen az angol ligában például a Manchester United, míg a spanyolban a Real Madrid vezeti a listát.

Új elemként megjelentek a női nemzeti válogatottak is a programban és az első hölgy focista, aki elérte az 1 millió lőtt gólt Alex Morgan. Ennek köszönhetően feltehetően nem utoljára találkoztunk a gyengébbik nemmel a Fifa-szériában, hiszen a jelek szerint megnyerte a rajongók tetszését ez a mód. Végül pedig közel 361 millió játékost draftoltak a Fifa Fut Draft módjában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #3
    Akkor mondjuk azt, hogy konkurens híján nem számít, hogy elrontották, aki focit akar játszani annak FIFA (másrészt nem vagyok sportjátékos, szal részemről nyugodtan elronthatják)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.11.08. 11:06:23
  • Ender Wiggin #2
    Nem rontották el? Hol élsz te?
  • Ragnaar #1
    Csoda, hogy ezt a franchiset még nem rontották el.
    (C&C tiberium nélkül, NFS cockpit nézet nélkül, új BF playerclassok és squadok nélkül a kártyás randomjárműves rendszerrel)