Ötvös Tibor

Eddig bírta a Dead Island: Epidemic

Bezárulnak a Dead Island: Epidemic kapui - még a hivatalos nyitás előtt.

Igen, aki esetleg nem tudná, a Dead Island franchise rendelkezik egy MOBA mellékággal, mely az Epidemic nevet kapta. A program azonban sosem jelenhet már meg, hiszen a nyílt béta fázisában a Techland bejelentette, hogy október 15-i hatállyal leállnak a munkálatok a játékon. "A zárt alfa, majd a zárt béta és a nyílt béta tesztelések során rengeteg visszajelzést, kritikát és építő jellegű megjegyzést kaptunk a rajongóktól. Ez nagyon fontos volt a játékot fejlesztő srácok számára."

"Az elmúlt pár hónapban kiértékeltük ezen visszajelzéseket és elgondolkodtunk, merre haladjon tovább a Dead Island: Epidemic és bizakodva tekintettünk a jövőbe. Azonban ma szomorúan kell bejelentenünk, hogy végül arra a következtetésre jutottunk, hogy befejezzük a fejlesztést." A szerverek leállásáig még van idő, így a csapat minden, a játékban megszerezhető eszköz árát lecsökkentette, így mindenki elköltheti a programban összegyűjtött pénzét és megtapasztalhatja, milyen lett volna ha...

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Szerintem ehhez a Techland-nak nem sok köze van, ők a Riptide-ot is csak a szerződés miatt csinálták meg, mivel mást, akartak, ott is hagyták a Deep Silvert, így lett a Dying Light. Ezt a Stunlock Studios fejlesztette.
  • Ender Wiggin #2
    kíváncsi lennék hány mai siker program érné meg a kiadást, ha hasonló szellemben járnának el a fejlesztési fázisban.
  • Sir Cryalot #1
    nevetséges, mint a másik lengyel vonatkozású kedvencem amikor a bethesdát meszelik a witcher fanek