Ötvös Tibor

Ismét felmerült a WarCraft 4 lehetősége

A Blizzard a StarCraft 2 lezárásával ismét felvetette a WarCraft 4 lehetőségét.

A Blizzard hamarosan lezárja a StarCraft második részét a Legacy of the Void megjelenésével és persze rögtön felvetődik a kérdés, hogyan tovább? Az biztos, hogy a Heroes of the Storm és a World of WarCraft: Legion fejlesztése leköt majd pár embert, de szabad kapacitás még így is marad. A producer Tim Morten nyilatkozata alapján pedig nem kizárt, hogy a WarCraft világába tér vissza a csapat.

"Nagyon imponál a számunkra, hogy ennyien szeretnének egy, a WarCraft világában játszódó újabb stratégiát. Természetesen megfontoljuk a dolgot, ahogy egy esetleges StarCraft vagy új cím készítését is. Minden lehetséges, most még nincsenek kimondott terveink."

A rajongók szerint ez azonban csak altatás, hiszen egyre több Blizzard-címben köszön vissza a WarCraft 3 valamilyen eleme. A WoW: Legion a stratégia egyik helyszínén játszódik, a Heroes of the Storm pedig az Infernal Shrines frissítéssel megkapta karakternek a fél-ork Rexxar-t és medvéjét, Mishat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hzolika #1
    Az utolsó bekezdés mit akar jelenteni?
    Szerintem leginkább azért csinálnának WarCraft 4-et, mert a WoW kezd kifogyni a lehetőségekből (lásd Pandaria) az WarCraft univerzumban. Viszont ha csinálnak egy negyedik részt, azt már biztosan úgy terveznék meg, hogy még egy jó évtizedig legyen mit felhasználni a WoW-ban is.