Ötvös Tibor

Tanya is akcióba lendült

Mától érhető el a Mortal Kombat X második DLC-s karaktere, Tanya.

A Mortal Kombat X-hez elméletileg öt DLC jelenik meg, melyek mindegyikében lesz egy-egy extra irányítható karakter. Jason Voorhees már bemutatkozott és mától elérhető a második harcos is Tanya képében (persze csak akkor, ha a Kombat Pack tulajdonosai vagyunk... ha nem akkor majd csak 9-től tölthetjük le).

A Klassic Pack 1-ben egyébként nem csak Tanya lesz benne, hanem új külsőt kap Liu Kang, Kano és Sonya Blade is. A bejelentéssel együtt érkezett egy trailer is, melyben megismerhetjük a "hölgy" harcmodorát és megtekinthetjük egyik brutális kivégzését is. Legközelebb pedig elméletileg már a Ragadozó érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kissssss #5
    nya nemááá.... pedig én igyekeztem.
  • WhiteStar #4
    ez a hsz annyira nem volt jó hogy nem kapsz érte egy kekszet sem :|
  • kissssss #3
    tanya is akcióba lép? mert most miért? jönni fog a tanyasi falu játékmód rozi nénivel és béla bácsival? vasvillával és serpenyővel ugye?
  • Nirz #2
    valóban Politikailag korrekt a nők ábrázolása az MK univerzumban mondjuk a 9-es se volt kutya azon a téren de a X mindent vissz mennyire visszataszító az egész xD
  • Skylake #1
    Istenem, de fess, természetes megjelenésű játékkarakter ez! Úgy látom, alul összehúzták a fűzővel, ezzel szemben fent meg két atmoszférával többet fújtak a lufikba. Olyan válla van, hogy a spanyol bikatenyésztők sorban állnának a receptért, ha lenne még bikaviadalra bikatenyésztés. Szép a fej is: hosszú 1 hónapja, és néhány km. kripta feltárásának eredményeként zsíros lobonc keretezi a kialvatlanságtól és a több réteg le nem mosott szemfestéktől nem kicsit karikás szemeket. Szép darab, na!