Ötvös Tibor

Hulk és Amerika kapitány összecsap

Egy soha el nem készült szuperhősös játék került elő, melyben Hulk és Amerika kapitány csapnak össze.

Mindig élvezetes olyan, soha el nem készült és meg nem jelent alkotásokról értesülni, melyről még egyébként azt sem tudtuk, hogy készülnek. A PtoPOnline oldalát pedig kimondottan érdemes követni, hiszen ők nagyon komolyan leásnak a játékvilág "szemétdombjára" és náha igen izgalmas projektekre bukkannak.

Mint ahogy ma is. A cím nélküli alkotás, melyből egy videót is előtúrtak egy szuperhősös játék volt, melyet az EA Chicago készített kimondottan konzolokra. A Marvel-karaktereket is felhasználó alkotás nem ismert okokból került a kukába és lehet, ha ma zajlanának a munkálatok, akkor az EA befejezné. Így azonban marad egyetlen videó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Synchronous #11
    Lehetséges... én úgy olvastam max 1 órát bír ki levegő nélkül.
  • cateran #10
    Huhh? Hulk siman elvan levego nelkul..valojaban egyike a majdnem elpusztitatatlan lenyeknek ( egyreszt mar ha a 616-osrol beszelunk, az ultimate sokkal durvabb pl szinte azonnal alkalmazkodik minden kornyezeti tenyezohoz)
    A WWH-ban az urhajo robbanasa utan pl aszteroidakat zuz az urben. A Hulk:The Endben meg o az egyetlen foldi szuperkepessegu leny, aki eletben marad az emberiseg pusztulasa utan (es Banner persze, bar spoiler! o is meghal es csak Hulk marad)

    Az angol leiras: "Yes, he is able to breathe due to his body developing a gland which creates an oxygenated perfluorocarbon emulsion which fills his lungs and equalizes the pressure. He is therefore able to breathe in space and underwater."

    Sebesseg es reflexek: Quicksilvert (X-men) siman elkapta es oszegyurte, bar valoszinuleg nem teljes sebesseggel rohamozott (a maximalis 10 mach)
    Hulk reflexei altalaban a villamgyors (lighning fast) jelzovel vannak jellemezve.

    Mindazonaltal azt is figyelembe kell venni, hogy Superman a top 1 szuperhos, igy akarki es akarhogy nem gyozheti le, sem ideiglenesen, sem teljesen.
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2015.06.06. 00:17:22
  • Bokafix2 #9
    Doomsday egy kriptoni szörny volt, ugyanonnan származott mint Superman, ráadásul ő bántotta az embereket, nem úgy mint Hulk... így nem volt nehéz elkapnia Supermant elég volt csak felkapnia egy gyereket a földről, Superman nem hagyhatta hogy megölje... de egyébként az hogy megölte kicsit sántít, mert ha a rajzfilmből indulunk ki nem halt meg Superman csak egy időre leállt a szíve és halottnak hitték de gyorsan felépült.
  • BrockSamson #8
    Nos, ez erdekes, mert Doomsday sem volt kifejezetten gyors, megis megolte Supermant.

    De ne vitatkozzunk, Superman mindig is otlettelen hos volt, minden erovel amit csak bele tudtak passzirozni, szoval ugyis mindig gyoz.

  • Rita79 #7
    Képregényben már csaptak össze és Superman simán verte Hulkot. Viszont ő nem "emberi" eredetű, és irreálisan nagyok a képességei....
  • Synchronous #6
    Superman/Superboy is simán leverné. Nemcsak az erejük, hanem egyéb képességeik miatt is. Hulk pl. nem tud repülni. Ha Superman kihajítja az űrbe, instant K.O. mivel sokáig nem tud meglenni levegő nélkül... elájul. Superman viszont a biomátrixában elegendő levegőmolekulát el tud tárolni így nem fullad meg sem az űrben sem a vízben, és az eszméletét sem veszti el. Hulkkal más a helyzet.

    De a gyorsaság is döntő tényező. Ha Superman közel fénysebességgel elkezdene körözni körülötte, vákuum jönne létre, ami kiszorítja a levegőt, azaz Hulk simán megfulladhatna. Csak elég ideig kellene köröznie. De tulajdonképp az emberfeletti gyorsaság is elég lenne, Hulk soha nem tudná megütni mert lomha és ormótlan.
  • Rita79 #5
    Pl. a Buldózernek talán lenne esélye. Persze nem annak, aki az X-Men filmben volt, mert az jóval gyengébb a képregényesnél.
  • hiper KOCKA #4
    A kapitánynak nem sokkal van nagyobb ereje mint egy átlagembernek. A szérum hatására jobbak lettek a reflexei és megerősödött, de tonnákat nem tud megmozgatni, ez tény. Ezer tonnákat meg főleg nem.
    Hulk ellen meg olyan valakinek lehet esélye aki minimum sebezhetetlen (a Kapitány pl. nem az) és kisbolygókkal focizik.
  • Zombee #3
    A környezet rombolható, ez pozitív, de ahogy Hulk a tárgyakat a levegőben fogja, az elég bénán néz ki. Bár voltak komolynak kiadva így játékok, de talán nem nagy veszteség, hogy ez nem tartozik közéjük.
  • cateran #2
    A World War Hulkban Hulk vegigveri a fel szuperhos kollekciot (X-men, Gamma Corps, Ghost Rider, Black Bolt, Iron Man, New Avengers, Fantastic Four, Mighty Avengers, Doc Samson, Doctor Strange plus Zom possessed Doctor Strange, de meg a Sentry is alahanyatlik elotte...)