Ötvös Tibor

Visszatér Turok, a dinoszaurusz vadász

Újra visszatérhet a monitorjainkra Turok, a népszerű vadász.

Az Acclaim korának talán legsikeresebb kiadója volt, aki azonban a végén, a sok melléfogásnak köszönhetően csődbe ment. Kár, mert személy szerint kedveltem a Shadowman vagy éppen a Turok: Dinosaur Hunter sorozatokat. Utóbbi egyébként a Propaganda Games szárnyai alatt kapott egy feldolgozást, ami azonban nem lett több egy közepes FPS-nél. A jelek szerint azonban hamarosan újra visszatér a vadász, méghozzá az eredeti formájában.

Samuel "Kaiser" Villarreal fejlesztő ugyanis egy interjúban elárulta, hogy már készül a Turok EX címet kapott remake. "Valójában az N64-es Turok remaken dolgoztam (ami Turok EX néven fut), de ennek a fejlesztése leállt. Azóta azonban a Night Dive Studios megszerezte az újra-kiadás jogait és még idén folytatódnak majd a munkálatok." Kaiser a PowerSlave új változatán dolgozik, a Night Dive Studios viszont nem ismeretlen a klasszikusok kedvelői előtt. A csapat olyan programok új kiadását készítette eddig, mint a System Shock 2, az I Have no Mouth and I Must Scream vagy a The 7th Guest.

A Night Dive Studios mindenesetre annyit közölt a sajtó érdeklődésére, hogy nem nyilatkozhatnak az ügyben... majd pár perccel később a Twitter-oldalukon megjelent a Turok: Dinosaur Hunter eredeti menüje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #2
    "cel shaderes" játék felújítgatása igazi álommeló lehet
  • Paddy #1
    :(