Ötvös Tibor

Csak PS4-re jön a Risen 3 új kiadása

Csak PS4-en jelenik meg a Risen 3: Enhanced Edition.

Gondolom nem vágja nagyon a földhöz a PC-s játékosokat, hogy a Risen 3: Titan Lords új változata csak PS4-re jelenik majd meg. Igaz, ebben a mondatban elég sok érdekesség található, így menjünk sorba. A Risen 3: Enhanced Edition a Titan Lords felújított és kibővített változata, melyben természetesen helyet kapnak a DLC-k is. Bár a Piranha Bytes alkotása nem volt szörnyen rossz, de azért jónak sem neveztük annak idején, így kérdés, mi szükség is már most egy új kiadásra? (Naiv a kérdés, hiszen a válasz a pénz)

Mindenesetre a csapat próbálja a grafikát a lehető legmagasabb szintre emelni és állítólag a PC-s Ultra beállításokon látott részletességet is lekörözi majd a PS4-es verzió. A Risen 3: Enhanced Edition elméletileg majd augusztusban érkezik, a legtöbb területen azonban csak digitálisan lesz elérhető. A hazai forgalmazásról még nem tudunk semmit, de a digitális verzió biztos elérhető lesz itt is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nos #4
    Igen, sajnos nagyon beakadt náluk ez a XVI-XVII. századra hajazó kalózos koncepció. Csak épp a játékosok nem ezt akarták. Ez már a Risen 3 előtt is egyértelmű volt. Valószínű valamelyik fejesnek nagyon szívügye volt a Risen univerzuma, hogy ennek ellenére ezt erőltették. Jó, persze technikailag sem volt tökéletes, de szerintem a legnagyobb problémájuk az volt, hogy kevés embert fogott meg igazán ez a világ.
    Utoljára szerkesztette: Nos, 2015.05.12. 06:27:08
  • Tarathiel2 #3
    Én már az első részt se, pár órát játszottam vele aztán bealudtam rajta annyira gyenge volt...
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.08. 16:17:29
  • molnibalage83 #2
    Inkább csinálnának Gothic I-II remaket felbővítve. A Risen I átlagos, egyszer játszható volt, de nem is emlékesztem belőle kb. semmire már 1 év után sem. A Risen 2 meg még annál is gyengébb volt. A 3-at meg sem vettem...
  • Botond #1
    :(