Ötvös Tibor

Godzilla ismét akcióba lendült


Ismét láthatjuk mozgásban a nyáron Európába érkező Godzilla játékot.

A Godzilla - The Game nem sikerült a legjobban... igazából nagyon is rossz lett a végeredmény. Az első körben csak Japánban megjelent akciójátékban Godzilla karakterét irányíthatjuk, akivel le kell rombolni szinte mindent, amit csak érünk. A projektet már mi is bemutattuk, így feltehetően érthető miért nem lelkesedünk a nyugati premierért.

Ez persze nem érdekli a kiadót és július 17-től Európa legtöbb országában is elérhető lesz a Godzilla - The Game (miközben a folytatás, a Godzilla VS. addigra megjelenik Japánban). A hírrel együtt érkezett egy friss trailer is, melyben Mothra és a háromfejű King Ghidora csap össze "hősünkkel".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #2
    A "mai napig" nem, 2004ben volt az utolsó godzilla film, de már a japánokat sem érdekelte, csak 44. hely jutott neki azért is hagyták akkor ott abba a final warsal
    http://www.boxofficemojo.com/intl/japan/yearly/?yr=2004&p=.htm

    utoljára a 80es években volt nagy siker godzilla japánban, meg most van pletyka szinten hogy ők is (csúnya szóval élve) rebootolják a szériát.
  • Zombee #1
    Van itt Mechagodzilla is! De kár, hogy PC-re nem jön. Kicsit a japán, mai napig beöltözős Godzilla filmekre hajaz a hangulat.