Ötvös Tibor

Csupán 4 órás a Mortal Kombat X kampánya?

A hírek szerint nem ér fel a Mortal Kombat 9 sztorijához a tizedik epizód története.

Április 14-én jelenik meg a Mortal Kombat tizedik része, melynek sztorija igen érdekesnek tűnik. Az eddig kiderült infók alapján ugyanis számos halottnak hitt karakter támad fel és Liu Kang például feltehetően nem is a jó oldalon tér vissza (ez merész húzás lenne a fejlesztőktől).

A kilencedik rész hét és fél órás sztori-móddal rendelkezett, ami kellően izgalmas is lett. Sajnos a jelek szerint a Mortal Kombat X már nem ad ennyi elfoglaltságot. A God is a Geek értesülései szerint ugyanis a kampány mindössze 4 órás lesz, ami elég kevés. Ráadásul a megjelenés napján a PS4-es változat kap egy javítást, mely 2GB-os lesz. Aki pedig tudja hol kell keresni, az már mától megvásárolhatja a játékot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alien001 #6
    Ha valaki kicsit jobban belemerült a játékba 4 óra alatt végig tolhatta a Mortal kombat 9-ik részét is Expert módban. Erre példa ez a videó is: https://www.youtube.com/watch?v=Xyr0SX9Uhgc
    Ha ugyan úgy 4 óra alatt lehet végig vinni az Expert módot akkor megegyezik a történet mód a két játékban.
  • RAZOR27 #5
    +1
  • Tarathiel2 #4
    Egy verekedős játéknak mégis mekkora kampány kellene? Végigvered egyszer az összes szereplőt meg 1-2 főnököt, aztán kész, innen hova még tovább?
  • Valentino #3
    Az MK9 az első három MK rész teljes sztoriját felölelni, nem csoda hogy hosszabb, volt honnan ötletet meríteni.

    Az MKX teljesen új sztorit hoz, talán ezért is rövidebb. Egyébként egy ilyen jellegű játéknál már az is említésre méltó hogy egyátalán van story mód, mivel nem ez a fő profilja, hanem a multi.
  • Evoluti0N #2
    Az előző résznek se játszottam a kampányát. Engem az érdekel, hogy másoknak szétverjem a fejét, vagy ők az enyémet ember vs ember meccsben.
  • Sir Quno Jedi #1
    kis kampány = instant skip