Ötvös Tibor

Friss PC-s GTA 5 trailer

Először láthatjuk 60 fps-ben a PC-s GTA 5-öt.

Tegnap volt Bolondok napja és természetesen a legtöbb hazai hírportálon a GTA 5 PC-s portjával viccelődtek. Kaptunk új megjelenési dátumot, de szintén érdekes volt a mobilra készülő port híre is, melyek természetesen nem voltak valósak. A GTA 5 elméletileg tartja a PC-s premierjének dátumát, vagyis április 14-én várható a megjelenés.

Addig is érdemes megnézni a ma megjelent trailert, melyben először láthatjuk 60 fps-ben a programot. Azt már korábban is hallottuk, hogy a számítógépes változat lesz a legszebb, de még így is meg kell emelni a kalapunkat a fejlesztők előtt. Reméljük, hogy olyan telepítési gondok sem lesznek, mint anno a GTA 4 esetében voltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angelus1991ster #6
    Lehetőségek sokasága legyen bennt. Grafika másodlagos. Felőlem legyen GTA IV , ICE Chancer megoldja úgyis. A fizika, játékmechanika legyen változatos.
  • jocking #5
    Ha nem kell hozzá atomerőmű, akkor le van tojva, hogy néz ki.
  • Etinger #4
    Nem akarok negatív lenni, de a WD szintjén is épp hogy eléri, és az nem idei játék. Persze játékélményben ezer százalék hogy ráver majd arra, de külsőre jelenleg ez... csalódás. Elég nagy.
  • jocking #3
    Na, még pár nap, és bejelentik az újabb csúszást és a következő megjelenési dátumot.
  • Ender Wiggin #2
    és remélem nem csak a város egy pontján lehet majd menteni, mert a régi GTA-k minden pozitívumát elrontotta, hogy fél óra autókázás után valami gikszer miatt az egész küldetést lehetett előlről kezdeni.
  • ntom #1
    a fene tudja, szerintem a watchdogs is kinéz legalább ilyen jól:
    watch_dogs gameplay, ultra settings
    ráadásul a wd videó tényleges gameplay, nem scriptelt cinematics jelenetekből van összevágva (depth of field orrba-szájba + olyan effektek/filterek/modellek, amelyek gameplay alatt túlságosan visszafognák a gépet).
    persze azért várós + játék közben biztos nagyobb lesz a fless
    Utoljára szerkesztette: ntom, 2015.04.02. 22:49:52