Ötvös Tibor

Ingyen Bloodborne a véradóknak

Dániában az önkéntes véradók a PS4-exkluzív Bloodborne-t kapják a vérvétel után.

A dánok megtalálták a legjobb módját annak, hogy bevonzzák a fiatalabb korosztályt is a véradó állomásokra. A PlayStation Denmark és a helyi egészségügyi szervezetek közös akciója szerint minden egyes önkéntes véradó megkapja a PS4-exkluzív Bloodborne-t, de ha ez nem tetszik neki, akkor más alkotások közül is választhat.

Erre az együttműködésre azért van szükség, mert Dániában komoly hiány van férfi vérből és számos haláleset történt már emiatt. Ráadásul egy jelentkező végül egy Bloodborne témájú exkluzív PS4-et is megkap, amiből egyébként csak ez az egy darab készül. A hazai forgalmazó is megléphetne valami hasonlóan csalogató akciót.

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Hadd homályosítsalak fel! Azzal, hogy te vért adsz, valaki nagyon jól jár. Vért nem csak vérátömlesztéshez, műtéthez, akármilyen direktebb felhasználásra adsz, a gyógyszeripar is sokat felhasznál, és ott mocsok nagy pénzeket keres valaki. Pár éve egy véradós orvos mondta, hogy nagyjából 80 ezer forintot ér a frissen levett 4,5 deci vér.
  • RAZOR27 #4
    egy repjegy dániába rendel :D
  • Angelus1991ster #3
    Itt meg mi van? Nem a javak feltankolása miatt megyek vért adni hanem , hogy segítsek meg egyéb buziságok.

    Irigylem őket. ÉS nem adom el a lelkem a sátánnak, ha egy játék miatt is adom a vérem. Hanem egy korrekt üzlet. Különben a hazi játékiparos BALFASZoknak is jó reklám lenne, de ahhoz is kretének és alkalmatlanok.

    Pl. a Gamestar és PcGuru az elnem adott újságok játékait vagy az újságot is így módon "eladhatná" hiszen a vérellátó vagy az állam biztos fizetne valamennyi százalékot.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.19. 21:59:32
  • KopaszIsten #2
    Hogyan menjünk mester? XP
  • Angelus1991ster #1
    Menjetek mind a picsába!