Ötvös Tibor

Jason Voorhees a Mortal Kombat X-ben

A NetherRealm Studios leleplezte a Mortal Kombat X egyik extra karakterét.

Ma már foglalkoztunk a Mortal Kombat X-szel, ám este ismét kell. A NetherRealm Studios ugyanis pár órája bejelentette, hogy az április 14-én megjelenő verekedős játékban az eddig megismert karakterek mellett extra szereplőként Jason Voorhees is felbukkan. A stílusosan péntek 13-án bejelentett harcos a Kombat Pack-ban lesz tölthető. Ezzel együtt kapunk még két régi és egy, továbbra sem bejelentett harcost (feltehetően a Ragadozót).

A Mortal Kombat X 25 évvel az előző rész után játszódik és Outworld még soha nem jelentett ekkora fenyegetést. Mileena és lázadó seregei próbálják átvenni a hatalmat és ezért szükség van a földiek segítségére is. Így Jax lánya, Jacqueline Briggs, Kenshi fia, Takashi Takeda és Kung Jin, Kung Lao leszármazottja is átruccan. Közben Raiden egy amulettet kutat, mely romba döntheti a világunkat.

Rossz hír a PS3 és X360 tulajdonosoknak, hogy a Péntek 13 gonosztevőjével együtt azt is elárulta a csapat, hogy az ő változatuk nem jelenik meg majd csak valamikor a nyáron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #5
    Gorot fellehet majd később oldani.... mi az istent nem értesz ezen?
    Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.03.16. 18:58:54
  • Zombee #4
    Goro pre-order bónusz karakter lesz, azért egy Mortal Kombattal ilyet csinálni elég gáz.
  • RAZOR27 #3
    nem kerülnek bele a konkrét sztoriba, csak egy kis extra (mint az előzőbe)... ha nem tetszik nem muszáj megvenni őket. A sztorihoz kapcsolódó "bónusz" karaktereket meg fellehet majd oldani.

    mileena dologgal nem tudom mire célzol, hisz benne lesz és központi szerepet tölt majd be a történetbe.
  • Ender Wiggin #2
    ááá, az előző nagyon jól sikerült PC-re is, nem hiszem, hogy rosszabb lesz annál. én csak azt nem értem, hogy mindek kell belekeverni a más univerzumok lényeit, karaktereit. és közben kihagyni az update-feleség-fejű mileenát...(ilyen katyvaszból elég a szuperhősfilmekben is)
  • Sir Cryalot #1
    ...További rossz hír lehet a rajongóknak hogy a filmkiadós együttműködős fejlesztőktől félteni kellhet a terméket, ugyanis a játékfejlesztést mint olyat mellékesként űzik a fanservice és egyéb hasonló jellegű marketing-tevékenységek mellett?
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.03.14. 03:09:11