Ötvös Tibor

Újabb Legacy of Kain: Dead Sun információk


Újabb trailerek és információk jelentek meg a Legacy of Kain: Dead Sun-ból.

Pár napja tudhattuk meg, hogy a Square Enix valóban fel akarta éleszteni a népszerű Legacy of Kain sorozatot és a Dead Sun alcímmel ellátott rész fejlesztésével a Climax csapata lett megbízva. Fórumozóink nem lelkesedtek a címért, mely egy fél órás gameplay jelenettel mutatkozott be nagyjából két évvel a törlése után, ám ma újabb videók és információk jelentek meg, melyek talán kicsit jobb színben tüntetik fel a projektet.

A Dead Sun a Black Cloth kódnéven futott és még a 2012-es E3-ra készített CGI-trailerben is ez a név szerepelt. A játék hőse a Gein névre hallgatott és eljutott többek között Nosgothba is. De volt olyan város is, ahol a vámpírok és az emberek békésen éltek egymás mellett. Az itteni törvények ránk is vonatkoztak, így ha ezeket megszegtük, egyik fél sem látott minket szívesen. A második trailerben pedig egy boss-harc előtti pillanatokat szemlélhetjük meg.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #1
    Nekem a játék kinézetre és hangulatában úgy tűnik jól beleillene a szériába, de mi ez a story és ki az a faszi mellette? Ok, tudom, h a saját egykori énje, de miért van vele és egyáltalán mi ez az egész?