Ötvös Tibor

Mozgásban a Cities XXL


Mozgásban is megmutatta magát a Cities XXL.

Hamarosan megjelenik a Cities XXL, mely ismét remek kikapcsolódást nyújthat a város-menedzserek rajongóinak. A hivatalos leírás szerint 65 hatalmas térképet, több ezer, egyedi épületet és a saját életüket élő embert kapunk. Azok a vásárlók, akik korábban megvették a Cities XL-t, 50 százalékos kedvezményt kapnak az új rész árából.

Aki pedig most rendeli meg a 29-én érkező programot, az 20 százalékos engedményt kap az alapárból. Mindenesetre a program hamarosan hozzánk is elérkezik és természetesen alaposan kivesézzük, hiszen a Sim City bakikkal tarkított premierje óta várunk egy valóban élvezhető menedzserre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    "Sim City bakikkal tarkított premierje óta várunk egy valóban élvezhető menedzserre."
    ha még csak a premier lett volna bakis. De az egész játék az. Számomra teljesen illogikus a felépítése a menü rendszernek, soxor nem értem mit, miért kell csinálnom.
    Ehhez képest a SimCity4 egy qurva jó valami, pedig a megjelenésekor az sem volt egy 1xü program. De még mindig 1000x jobb mint a ötös SimCity. Szóval az 5-nél nem nehéz jobb programot csinálni :) Viszont játszottam ezzel a CitiesXXL-el... hát nem let a szívem csücske. Valahogy ez sem adja vissza a régi SimCity-k fílingjét.
  • McAwesome #1
    Kíváncsi vagyok.
    Ígéreteket tenni könnyű, betartani... na az már nem annyira! :)