Ötvös Tibor

Íme az Assassin's Creed: Unity hibái

Egy 7 perces videóban szemlélhetjük meg az Assassin's Creed: Unity bugjait.

A Ubisoft idén két Assassin's Creed alkotást is készített, ám a jelek szerint jobb lett volna, ha csak egyre koncentrálnak. Az Assassin's Creed: Unity ugyanis minden platformon komoly gondokkal küzd. A hibákról korábban már mi is beszámoltunk, ám ma egy "rajongó" fogta magát és egy közel 7 perces trailerben gyűjtötte össze a hibákat.

Ezek közül a legtöbb valóban vicces, bár már számos cikk született a mostani helyzetek elemzésére. A The Sims 4 után a Unity is "pofátlan árszabással bír ahhoz képest, hogy milyen hibákat tartalmaz"... legalábbis ez a legtöbb fórumozó véleménye. Mindenesetre hamarosan mi is kipróbáljuk az alkotást és leírjuk a véleményünket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xpek55 #11
    Azért azt nem szabad egyáltalán kihagyni a képletből, hogy az ember benne van, és kívül van a gazdaságban egyszerre. Egyszerre van érte, és nem érte. Miért kell ezt így megfelezni? Vagy vele, vagy nem vele.

    Nem nevetséges ez egy kicsit?

    Ti erről mit gondoltok?
  • Ender Wiggin #10
    az AC tele van olyan hibákkal még mindig, melyek már az elsőben is felidegeltek. ha 5 év alatt nem foglalkoztak vele, az sokat elmond a készítőkről.
  • Etinger #9
    Ingyé.
  • xpek55 #7
    Innen derül ki az is, hogy az egyszerű vársárló is még, akkor is betud nekik tenni, ha csak egyetlen egy apró döntést hoz... Nesze! Legalább a sok olyan, aki nem tartozik bele az igazán értékteremtők közé. Kikerül, és a maga helyére is kerülhet.

    Nem vagyok kárörvendő egyáltalán, de nem is tudom őket egyszerűen sajnálni. Engem sem sajnálna, vagy szánna meg senki, ha tudatosan, mint egy céget vezető/tagként jelenlévő személy. Csak hátat fordítanék a "kereskedés" józan szabályainak. Aztán ontanám magamból a sok baromságot, ami aztán a cég megszűntét is eredményezhetné...

    Szerintem a gazdaság jövője a tényleges, és igényes minőség lesz. Most csak a PC játékipart kiemelve. Jól van! Ahhoz még sok víznek kell lefolyni a Dunán, de legalább egyre jobban növekszik az igény rá, hogy ne etessék meg őket a takonnyal, és a nyállal.
  • vik3 #6
    "Lol... hú de kiszúrsz velük, ha bojkottálod" - tőzsdeértékük már most esett esett vagy 9 % - aztán bojkottálja elég ember úgy, hogy warezt szed le és meggondolják.

    Pofáztak a DICE nál is addig amíg a részvényesek be nem perelték őket, hogy szar szoftverrel pénzt vettek ki a zsebükből - aztán már nem nevetett senki
  • Hoz_Hun #4
    Én azt tartom durvának, hogy a konzol kiadások tele vannak hibával, ami egy fix hardver.
  • xpek55 #3
    Nekem is vagy van kvázi 30 eredeti CD-s/DVD-s játékom, amit 2004-től kezdtem el vásárolgatni gyűjtemény formában. Ott egyáltalán nem, vagy egyszerűen alig találkoztam egy-egy átmeneti bug-gal.

    Az utolsó játék, amit még megvettem aztán abbahagytam is vele a vásárolgatást az kvázi a Crysis: Warhead volt. Aztán azóta, amióta kijöttem az iskolából. Semmilyen játékot nem vásároltam meg eredetiben sem, mert egyszerűen nincs is már kedvem/időm játszani velük.

    Meg azóta is a sok meló is, amit én csinálok. Leviszi az agykapacitásomat, és ilyenkor az embernek jól esne egy kvázi "korabeli" játék, de a hardver, vagy a takony-nyál jellegű kivitelezés miatt az ember kedve egyszerűen elmegy az egésztől.

    Hogy mi lehet a megoldás erre?

    Számomra ez volt! Bojkott!

    Ezzel mindent el is mondtam.
    Utoljára szerkesztette: xpek55, 2014.11.14. 05:57:31
  • xpek55 #2
    Egyre undorítóbb a számomra is, ahogy az embernek is csak elcseszik az egész napját/idejét az ilyen szopatással is! A tisztességes minőségi munka is, hol van manapság? Hogy lehet így kvázi elsz*rni (Bocsánat!!!) egy játékszoftvert? De még ezen kívül is...

    Egyre jobban undorodom ettől az iparágtól is. Az elmúlt 4-5 évben, amióta figyelem a PC játékipart. Nagyon sok kvázi fejlesztő "megengedi" magának a hazudozást, hogy hú, de sokat fejlődtünk az előző akármilyen játékcímhez képest, de aztán a gyakorlatban inkább a parasztvakítás jön be a képbe. Ezért fizessek, és röhögjenek a hátam mögött a kiadók (is)? Menjenek el inkább melegebb éghajlatra.

    Utálom, és nem is fogom elnézni, hogy leakarják nyeletni az emberrel a békát, de még ráadásként hülyének is néznek minket.

    Ez nemcsak az Ubira érvényes, hanem ezekre a többi mocskos hányadék tetvedék elszemtelenedett vállalatra. Akit nem érdekel más csak azaz elcseszett pénz, amit aztán további hülyeségekre, és értelmetlenségekre pazarolhat el.

    Így, hogyan lesz további fejlődés? Sehogy!