Ötvös Tibor

A Jurassic Park lesz a Lego következő áldozata?

A Lego Batman 3: Beyond Gotham végén láthatunk utalást a Jurassic World Lego-változatára.

Korábban már hallottunk olyan pletykákat, hogy a következő, feltehetően 2015-ben érkező Lego-játék az eddig méltatlanul elhanyagolt Jurassic Park-univerzumban játszódik, ám ezt természetesen a TT Games nem erősítette meg. Ma azonban megjelent egy kép a neten, melyen a program vége látható és ezen Batman és Robin egy dinoszaurusz mellett mászik fel a falon.

Ráadásként a film főcímzenéje is felcsendül, így ezt az utalást nem nagyon lehet félreérteni. Főleg, hogy a Jurassic World is jövőre érkezik a mozikba, így ezt a ziccert nem hagyhatja ki a csapat. Mindenesetre a találgatások már elindultak és a vélemények szerint a klasszikus trilógia mellett az új mozi történetét is beleveszik.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HerrKiss #3
    Én a magam részéről várom. Az összes LEGO játék itt figyel a polcomon, a lányommal ketten nagyon jókat szoktunk velük játszani.
    Mondjuk kicsit kíváncsi leszek, mert a JP filmekben nincs túl sok ember, és azok is egyre inkább fogynak... (mivel el lesznek fogyasztva :D) Szóval nem tudom, honnét szednek elő megfelelő számú játszható / unlock-olható karaktert.
    Én egy LEGO Back To The Future játékot látnék még szívesen :)
  • Zombee #2
    Nekem a LEGO Star Wars óta nem tökéletes a space billentyűm... :)
    Igaz, más játékokkal nem is játszottam, csak a két trilógiás résszel. Nemrég leszedtem a Steamről a Marvel demóját, az viszont nem tetszett. A két régi Star Wars-ban sokkal legósabb volt a környezet is, az újak már csak aranyos platformerek LEGO figurákkal. Lássuk be, egy LEGO játék látványvilágán nem sok csiszolni-való lenne...
  • Shan #1
    Áldozatnak nem nevezném. Elég sikeres, és minőségi címeket gyártanak...