Ötvös Tibor

Az első Trónok harca részletek

A TellTale Games elárulta az első részleteket a Trónok harca játékváltozatáról.

A Trónok harca sorozat kirobbanó siker és éppen ezért nem meglepő, hogy számos játék készült már George R.R. Martin könyvsorozata alapján. Azonban eddig egyik sem aratott túl nagy sikert, ám ez hamarosan megváltozhat. A TellTale Games vette ugyanis kezébe a dolgokat és a The Walking Dead illetve The Wolf Among Us után joggal bízhatunk egy újabb remekmű megszületésében.

A csapat eddig elég kevés információt szolgáltatott a projektről, ám a héten beindult a gépezet és elég sok érdekességet árultak el a programról. Első körben megtudhattuk, hogy a Game of Thrones hat fejezetet kap, az első pedig az Iron from Ice címet kapta. Ma pedig újabb dolgok derültek ki, ezúttal a történetről és a főszereplőkről.

A hat részes évad a Trónok harca sorozat harmadik és ötödik évadának eseményei között játszódik majd. A fonalat közvetlenül a harmadik végénél veszi fel a játék és összesen öt szereplőt irányíthatunk majd, melyek mindegyike a Forrester-házhoz kapcsolódik. Egyesek a szolgálatukban állnak, mások pedig tagjai annak.

A Forrester-ház Észak-Westeros területén alakította ki központját és ők felügyelik a vasfaerdőket. A legnagyobb riválisuk a Whitehill-ház és a Stark-dinasztiának fogadtak esküt. Az is biztos, hogy bár öt különböző karakterrel kalandozhatunk, de minden egyes résztvevő döntése hatással van minden történésre és magára a dinasztiára is.

Bár hamarosan elérhető lesz a Game of Thrones: Episode One - Iron from Ice, de még egyetlen képet vagy videót sem láthattunk a programról. Ráadásul még pontos megjelenési dátum sem került ki a netre pedig elméletileg még az idén elérhető lesz, ráadásul PC, PS3 és Xbox 360 mellett Xbox One és PS4 is szerepel a platformok között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!