Ötvös Tibor

Siker a Call of Duty: Adanced Warfare

A Call of Duty: Advanced Warfare eladásai már túl is szárnyalták a Ghost első eredményeit.

A jelek szerint a Sledgehammer Games újítása jót tett a Call of Duty-sorozatnak, hiszen a remek kritikák mellett a játékosi visszajelzések is rendkívül pozitívak. Ez pedig az eladásokban is megmutatkozik. Bár pontos számok még nem állnak rendelkezésünkre (de feltehetően az Activision hamarosan nyilvánosságra hozza az adatokat), de a Chart Track már kihozta az első elemzést.

A honlap az Egyesült Királyságban történt eladásokat vette tekintetbe és ezek alapján az Advanced Warfare első heti mutatói 14 százalékkal haladják meg a Destiny, Wolfenstein: The New Order és Titanfall trió hasonló időszakban nyújtott teljesítményét. Ezzel pedig a Ghost-ot is lepipálta, így feltehetően az Advanced Warfare lesz a franchise ötödik legjobb eladását produkáló része.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #3
    Jöhet a folytatás. A Cod17-ben más színű lesz a karakterek sisakja, és a játékmechanika már közelíti a crysis2-t, a grafika a Crysis1-et, a single player játékidő pedig a 2 órát (átvezető videókkal együtt). A multiplayerhez a cheatek a DVDről közvetlenül telepíthetőek lesznek. Aztán további DLC-ként lehet megvenni a teljes multiplayer játékot további 15 euróért. (+5 multipálya)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.11.12. 12:55:51
  • NEOreg3 #2
    20 óra játékidő? jó lesz az 5-nek is