Ötvös Tibor

Nem sikerül feltörni a Lords of the Fallent

A warez-világ nem bír a Lords of the Fallen címet kapott alkotással.

A játékok többsége már a megjelenés előtt (de legkésőbb pár nappal utána) felkerül valamely torrent-oldalra, teljesen mindegy milyen védelmet raktak fel a fejlesztők. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy a CI Games megtalálta az ellenszert, hiszen a Lords of the Fallen nagyjából egy hete megjelent, de még nem érkezett hozzá warez.

A kiadó elárulta, hogy nem verték nagy dobra, de a Lords of the Fallen egy Denuvo nevet kapott másolásvédelmi eljárást alkalmaz, ami olyan összetett megoldásokat használ, hogy még nem boldogultak vele a kalózok. Azonban van ennek egy hátránya is: a PC-s port rendszeresen összeomlik és teljesítménygondokkal küszködik éppen a DRM miatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xyz123xyz #10
    Pár napja gondolkodom hogy megveszem,de ha az eredeti játékba is belepiszkál az új védelem,így lemondok róla.
  • cateran #9
    "Azonban van ennek egy hátránya is: a PC-s port rendszeresen összeomlik és teljesítménygondokkal küszködik éppen a DRM miatt."

    Hogy megakadalyozzuk az illegalis letoltok szorakozasat, tonkrebasszuk a rendes vasarloket is! :D Biztosan megerte....
  • Kandurex #8
    Nézz utána :)
  • Serutekin #7
    Jaj ne most vége az életünknek! :( Egyébként is fos volt a gameplay alapján
  • Voltan #6
    Haha, lehet fogadásokat kötni, hogy még hány nap, mire feltörik :D Szerintem még a hét elején.

    Amúgy nem vagyok warezhuszár, csak az elmúlt hónapban két full áras premier játékot vettem meg, de ezt a címet szerintem nagyon csúnyán túlárazták....
  • Narxis #5
    "Azonban van ennek egy hátránya is: a PC-s port rendszeresen összeomlik és teljesítménygondokkal küszködik éppen a DRM miatt"

    ...
  • kjhun #4
    A FIFA-é az más. Ott Origin+SecuROM kombó van. Semmi köze, a CI Games-nek, az EA-hoz. Ők saját védelmet használnak, mint a Steam is.
  • Kandurex #3
    Nem akarlak kiábrándítani, de ez ugyanazt a védelmet használja, mint a Fifa 15
  • sakhalin #2
    ja kösz annyira jó a védelem,hogy a legális vásárlót szivatják....Rohadjon rájuk egy fillért nem adok ekkora aljadék miatt....
  • kjhun #1
    Már, a múlt hónap 29.-ik napján kint volt, a kínai relízer által valamennyire feltört verzió. (Cracked) Csak scene relíz nincs, az is napok kérdése, szerintem. Bár, a játék hiányosságai miatt ígyis-úgyis bugos vagy nem indul, ahogy olvasom a hsz-eket róla. Mivel, hiányos eme változat és a böszme DRM miatt omlik össze. Szerintem a FIFA14/15 törése macerássabb, ezekből nincs scene kiadás eddig.