Ötvös Tibor

2016-ban jön a Battlefield 5?

Egyes elemzők szerint csak 2016-ban érkezhet a Battlefield 5.

A DiCE gőzerővel dolgozik a Battlefront új részén, ám a rajongókat érdekli az is, hogy mikor folytatódik a népszerű Battlefield-sorozat. Nos, Stern Agee elemző szerint a franhcise ötödik része nagy valószínűséggel csak 2016-ban jelenik meg. Az úriember szerint erre több jel is utal. A legfontosabb a Battlefront, melyre nagyon odafigyel a csapat és a kiadó is, így onnan erőforrásokat nem vonna el.

Ráadásul jövőre érkezik a Battlefield: Hardline és elég valószínűtlen, hogy két résszel is jelentkezik a sorozat ugyanazon évben. Végül pedig a Battlefield 4 megjelenésekor tapasztalt problémákat szeretnék mindenáron elkerülni az új résznél, így sokkal több időt töltenek majd a tesztelésekre. Az Electronic Arts természetesen nem reagált a dologra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Kár, hogy az addigra karriert építő családosok helyett lesznek új tinédzserek, akik majd rákattannak. De nem félteném, eléggé a köztudatban van a sorozat, ott a polcokon még a 3. rész is, játszanak is velük sokan, pörögnek a szerverek, a Hardline miatt a név nem lesz ismeretlen, és persze 2015-ben sem maradunk BF nélkül így. A modern katonás új rész meg nem 2, hanem 3 év után jön, a BF2 éa 3. része között 5 év telt el, közben volt a Bad Company, mint mellékszál, és nem rokkant bele a széria.