Ötvös Tibor

Három Assassin's Creed játék jön az idén

A Ubisoft bejelentette az Assassin's Creed: Birth of a New World - The American Saga Collection címet kapott csomagját.

A Ubisoft idén két Assassin's Creed játékot is megjelentet, ma pedig kiderült, hogy egy harmadik csomagot is kapunk. Az Assassin's Creed: Birth of a New World - The American Saga Collection címet kapott pakkban a Assassin's Creed 3, az Assassin's Creed 4: Black Flag és az Assassin's Creed: Liberation HD lesz megtalálható.

A kiadó szerint semmilyen változtatást nem történik, tehát a vásárlók, akik a korábbi részeket külön-külön beszerezték ne is nagyon töprengjenek a megvásárlásán. Ráadásként semmilyen DLC nem jár mellé. A csomag az előző generációs gépekre és PC-re lesz elérhető még az idén.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Svlad Cjelli #5
    Ha neked van idod minden bug es AI problemaval foglakozni, akkor ez a jatek nem neked valo.

    NINCS a foldon tokeletes jatek. Barmire el lehet ezt mondani.

    Szoval eleg prosto a posto :D
  • Zombee #4
    Az Frank Zappa volt.
    Amúgy ez csak egy gyűjteményes kiadás, amiben elvileg az eddigi DLC-k sem lesznek benne. Ez már gáz.
  • Ender Wiggin #3
    csak egy bajom van az AC áradattal. eltelt nem is tudom, 5-6 év az első játék óta, ennek ellenére az összes bug, AI baromság, minden játékmechanikai baklövés változatlanul idegeli a játékost. egyértelmű, hogy az ubi le se szarja a részleteket, a lényeg, hogy nagy mennyiségben tolják, és dőljön a lé.
  • grebber #2
    " a mennyiség nagyon csúnyán a minőség róvására megy" Szerencsére sokan nem így látjuk.

    Nekem az első rész kivételével az összes tetszett.
    Biztos lesznek majd nonplusszultra kiadások is amiben az összes rész benne lesz. És hülyék lennének nem csinálni évente több részt ha nagyon jól fogynak.
  • Józsibácsi #1
    Paraszt vakítás. Nem először van, hogy egy évben kijön kvázi "3 rész", aztán a valóság az, hogy kiadnak egy viszonylag teljes részt, persze az is megnyírbálva, összecsapva, bugosan. És a másik két "résznek" hazudott valami, az lényegében DLC szintű összedobott trutyi vagy konkrétan kieg. De hát ez a biznisz, hiszen USA-ban Japánban a zombik, mindegy mi az, sorban állnak mint a birkák érte. Ugyanezen az elven adott el egyszer a Beatles több millió példányban egy teljesen üres lemezt. Persze utólag ők legalább bocsánatot kértek és kártalanították a tömeget akik megvették a semmit. Azonban ezzel bebizonyították ezt a birka tömeg pszichózist... ezt lovagolja meg szánalmas és átlátszó mód egyre több szórakoztató ipari cég sajnos.. a mennyiség nagyon csúnyán a minőség róvására megy..