Ötvös Tibor

A Naughty Dog a The Last of Us folytatásait tervezi

A Naughty Dog PS4-re is kiadja a The Last of Us Remastered címet kapott alkotását, de közben már a folytatásokat tervezi.

Valószínű senkit nem lepett meg, mikor a Naughty Dog bejelentette, hogy utolsó PS3-as nagy dobása, a The Last of Us PS4-re is megjelenik. A hivatalosan The Last of Us Remastered címet kapott csomagban benne lesz az alapjáték és az összes megjelent DLC... valamint egy új kiegészítő is. Persze mindezt alaposan felturbózták és elméletileg július 29-től elérhetővé válik a játék.

A Naughty Dog azonban nem csak ezen a projekten tevékenykedik, hiszen készül az Uncharted 4, mely elméletileg 60 fps-t és 1080p-t produkál majd folyamatosan. Mellette pedig már elkezdődtek a The Last of Us folytatásainak tervezési fázisai is. Arne Meyer kommunikációs vezető szerint már zajlanak a tervezési munkák és azt próbálják kitalálni, milyen módon térjenek vissza a program világába. Vagyis valószínű új főszereplőket és történetet kapunk majd a folytatásokban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Molnibalage #2
    Amen. Úgy jó ez, ahogy van. Film is felesleges. Meg kell nézni a longplayt, vagy a külnönféle vágásokat. Jobb mint egy rakás film.
  • Bulics #1
    Jajj ne! Ne folytatást! Gyönyörű ez a játék, de elég volt, tökéletes, kerek egész. Idővel biztosan elismert mestermű lesz belőle. Ha folytatják akkor elveszti az egyediségét. Mi lenne ha a Shadow of Colossus-nak már hat része jött volna ki.