Ötvös Tibor

Katasztrofális Transformers: Rise Of The Dark Spark értékelések

Befutottak az első Transformers: Rise Of The Dark Spark értékelések.

A High Moon Studios első Transformers játéka, a War for Cybertron meglepően jól sikerült mind a rajongók mind pedig a kritikusok szerint. Azóta azonban folyamatos a lejtmenet és a filmekhez készített alkotások kimondottan rosszul sikerültek, a Fall of Cybertron pedig nem ért fel elődje színvonalához. A Transformers: Rise Of The Dark Spark esetében történt egy fejlesztőcsere, ám sajnos ez még rosszabbat tett a sorozatnak.

Ma ugyanis befutottak az első értékelések a programról, melyek elég elkeserítő képet festenek a játékról. Természetesen hamarosan mi is beszámolunk a Transformers-élményeinkről, ám az eddig eltöltött pár óra után már nyugodtan kijelenthetjük, hogy bizony érthető, miért 3/10 és 5/10 közötti értékeléseket kapott az Edge of Reality első akciója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #1
    szerintem a 2 is ugyanolyan feelinges volt mint az elődje. Külön öröm volt benne Metroplex minden jelenete :D és a végső csata is fantasztikus volt. Szerintem mindkettő hozta a 9/10et.... ezt a szemétkupacot meg inkább ki se merem próbálni...